• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karışııkk :/

çok iyi oldu bunu söylemeniz çok teşekkürler :)
Canım yaranırsın ama bunun için uğraşma ilk günden demek istedim aslında. Bence şirin ve ufak bir ev hediyesi şık olur :40:

evet eveet harika bi fikiir :1::1:
Aminn çok tesekkur ederim darisi sizin basiniza :16: aynen giderken tatli getirebilirsiniz bence agiziniz tatlanir ohh miss :16:

Ben abla diye hitap ediyorum sevgilimin annesi,arkadasımın annesi vs farketmez teyze demek bana kabaca geliyor. ... abla hitabı bana daha nazik geliyor.

İlerde teyze sıfatında olmak istemem acıkcası :27::27::16::1::1::1:

Abla teyze deme, komşun değiller sonuçta ve ilk kez görüyorsun
Siz demende fayda var, zamanla hitap şekline karar verirsin
Her yerde çok konuşan heyecanlı bi tip olsanda, şu an biraz sık dişini ve gözlemle
Mesafe güzel şeydir, hele eş ailesiyle mesafe daha güzeldir.

Son düzenleme:
zamanla belki bende abla derim ama ilk başlarda diyemem gibi geliyo ayna karşısında denedim olmadı:9:

Yaşında küçükmüş aslında ama sen bilirsin
Birden samimiyet tez ayrılık getirir, en azından buna göre davran şimdilik

Hepiniz merhabaa :3: üstümde çok tatlı bi heyecan var bu yollardan geçmişş ablalarımmm bana yardımcı olunn.heyecandan doğru yere mi yazıyorum bimliyorum bileeeeee :52::52::52::52::52::52:

Haftasonu sevgilimin ailesiyle tanışıcam ben çok fazla konuşan,heyecanlı,her şeye gülen bi tipiim erkek arkadaşım beni hep uyarıyo birazcık uslu dur diye :17: Bana birazcık ne yapmam gerekiyo bahsediinn noluuurrr yine heyecanlandım şimdi sandalyeden düşçeemm :35::35: Ya beni şımarık bulurlarsa sevmezlerseee hoooff hhaaayyııırrrr :50::50:

Bence sakin sevgilinin dediklerini yapmaa.. dogal ol. Kendin ol. Icinden geldigi gibi davran.

Rol yapma sakin. Cunku yolun basindasin ve omur boyu uslu kiz rolu yapamazsin :)
smdiden bilsinler nasil bi gelinleri oldugunu. Fazla konusmak, gulmek kotu bisi degil sonucta.

bence sakin sevgilinin dediklerini yapmaa.. Dogal ol. Kendin ol. ıcinden geldigi gibi davran.

Rol yapma sakin. Cunku yolun basindasin ve omur boyu uslu kiz rolu yapamazsin :)
smdiden bilsinler nasil bi gelinleri oldugunu. Fazla konusmak, gulmek kotu bisi degil sonucta.

yanii diyorumm amaa olmazmışş öyle valla kafam karıştı nasıl davransam bilmiyorum o an içimden nasıl davranmak geliyosa öyle yapıcam :10:

Back
X