kafam karışık moralim berbat

kardelen2125

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
11
0
86
İstanbul
nerden başlasam bilmiyorum 6 sene önce eşim bütün malvarlığını güya adamlar onu kandırarak elinden aldıklarını söyledi ve hayatımız altüst oldu 24 senedir evliyim delikanlı çocuklarım var okuyorlar bize eşimn ailesi maddi destek veriyor ve artık bıktım kayınbiraderim kayınvaldem canları ne kadar isterse o kadar veriyor eşim kendi işi olmazssa çalışmazmış ayrılamıyorumda babam çocuklarınla gelirsen kabul etmem diyor ama ben evlatşarımdan ayrılamamki iki arada kaldım zaten karı koca olayımız falan yok adamın ihanetleri falan soğuttu kağıt üstünde evlilik borç gırtlakda bi ara işe girdim adamın sefa tarafı çayı sigarası akşama kadar nette bn salakmıyım ddim çıktım işten ama iyice sıkıntıya düştük artık gücüm kalmadı adamı gördükce geriliyorum akıl verin kızlar çaresiz kaldım

nerden başlasam bilmiyorum 6 sene önce eşim bütün malvarlığını güya adamlar onu kandırarak elinden aldıklarını söyledi ve hayatımız altüst oldu 24 senedir evliyim delikanlı çocuklarım var okuyorlar bize eşimn ailesi maddi destek veriyor ve artık bıktım kayınbiraderim kayınvaldem canları ne kadar isterse o kadar veriyor eşim kendi işi olmazssa çalışmazmış ayrılamıyorumda babam çocuklarınla gelirsen kabul etmem diyor ama ben evlatşarımdan ayrılamamki iki arada kaldım zaten karı koca olayımız falan yok adamın ihanetleri falan soğuttu kağıt üstünde evlilik borç gırtlakda bi ara işe girdim adamın sefa tarafı çayı sigarası akşama kadar nette bn salakmıyım ddim çıktım işten ama iyice sıkıntıya düştük artık gücüm kalmadı adamı gördükce geriliyorum akıl verin kızlar çaresiz kaldım

tek çözüm baba evine dönmek mi 24 yıllık evliliği olan tecrübeli bir hanımda artık bunu söylemesin ya lütfen

sağlık probleminiz yoksa siz ve çocuklarınız çalışarak ayrı bir hayat kurarsınız tabii cesaretiniz varsa

yoksa ben çocuğumdan ayrılamam deyip oturursunuz öyle

onun eve gelip gelmedigi hic farketmiyosa
bi dayanak degilse size

onsuz dertlere care ariyosaniz
tek basiniza evi gecindire bilmek icin dusunuyosaniz

o olsada olmasada bi degisiklik yok evde demektir
yani onsuzda yasayabilirsiniz demektir
ve kesinlikle babaniza muhtac degilsiniz demektir,cunku basinizin caresine bakabiliyosunuzdur

en azindan siz didinip calisip, kuyunuzu kazar gibi o paralari car cur edip sigaraya ona buna veren biri olmaz

tüm bunları yazdığına göre elin ayağın tutuyor çok şükür,eee Allah akıl fikirde vermiş ne güzel anlatmışsınız sorununuzu..
daha neyi bekliyorsunuz ki,sihirli bi değnek size dokunup mucizeyi gerçekleştirecekmi..
bence alın evlatlarınızı,mutsuz olduğunuz birinin yanında kalmaktansa ayrılır kendi ayaklarım üzerinde dururum..
24 yıldan bahsediyorsunuz yaşınız benden bi hayli büyük...
akıl vermek gibi düşünmeyin söylediklerimi,ama akıl akıldan üstündür sözünüde geri planda tutmayın...
bu hayata bir kez geliyoruz,tamam evlilik bu iyisiyle kötüsüyle,hastalıkta sağlıkta diye söz vererek adım atıyoruz başka bir hayata..
ama daha ilk başta verilen sözü tutmayan adamdan hayır gelmez düşüncesindeyim.
huzur varken,mutluluk varken,gözlerde ışıl ışıl gülümseme varken neden mutsuz olmayı,huzursuz olmayı tercih ediyorsunuz anlamıyorum.
ailenizin yanına gitmeniz gerekmez ki,aslan gibi evlatlarınız var.
1 oda tutar hep beraber yaşarım çocuklarımla,temizlik yaparım el işi yaparım ama huzurlu yaşarım,mutlu yaşarım...
sorumsuz,asalak bi adamla hayatımı paylaşmaktansa 1 somun ekmeği evlatlarımla bölüşürüm ama huzur içinde bölüşürüm,diken üstünde değil!

Son düzenleme:
Back
X