Kafam karışık, sonradan çıkan çizgi 😥

Bett55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2018
512
296
53
31
İyi akşamlar kizlar. Reglim 5 gün gecikti bugün 35 gün oldu. 2 buçuk yaşında zor bı oğlum var o yüzden çocuk düşünmüyoruz ve korunuyorduk. 2 gündür mide bulantım da var ama ben orucun sonları artık mide dayanmıyor diye düşünmek istiyorum. Bu sabah test aldım ve yaptım. İlk başta bişey yoktu ama yaptığım yerde bırakmıştım alıp sonra atarım diye atmak için aldığımda bı baktım ikinci hafif bı çizgi tamam 5 dk sonra geçersizdir diyor ama kafam çok karıştı, böyle bı durumda kalıpta hamile olan var oldu mu sizce testi tekrar yapmalı mıyım? Lazer e gidiyordum bide seansım yaklaştı seansımdan önce emin olmam lazım. Kan testinde ilk gebeliğimde 2 kere yanlış çıktı o yüzden hep bı negatif etki bıraktı bu kan testleri bende. İdrar testinde damlatir damlatmaz çıkmıştı. Bu niye böyle oldu kafam karışti

Kizlar yeni bı test yaptım bugün bekleyemeyip oda sanki silik gibi bı bakar mısınız sizde

Eklentiler

• IMG_20210510_183445.webp
    IMG_20210510_183445.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 2.722
  • IMG_20210510_193122.webp
    IMG_20210510_193122.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 3.552
  • IMG_20210511_130504.webp
    IMG_20210511_130504.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 2.224
Son düzenleme:
Buharlaşma çizgisi olabilir farklı bir test yaptınız mı birde pozitif olsa 5 dk içinde cıkar zaten

Buharlaşma çizgisi olabilir farklı bir test yaptınız mı birde pozitif olsa 5 dk içinde cıkar zaten
Bunlar iki farklı test ikiside böyle olmuş acaba testler mı bozuk. Bende öyle düşünüyorum ama reglim hiç gecikmezdi ve burda okuduğum bazı konularda bu tarz durumda hamile olanlar olmuş sadirdim.

Valla benimde aynısı oldu 2 kere cok umutlandım silik çizgi çıktı ama gebelik yok kanda cıkmadı üstelik 8 aydır korunmuyorum

Valla benimde aynısı oldu 2 kere cok umutlandım silik çizgi çıktı ama gebelik yok kanda cıkmadı üstelik 8 aydır korunmuyorum
Allah isteyen bakabilecek herkese nasip etsin canım benim bı evlat. Biz korunuyoruz daha dusunmedigimiz için korunurken bile hamile kalanlar var bakalım hayırlısı 3 4 gün sonra tekrarlaması düşünüyorum

Amin inşallah keşke isteyenler kolay Bi şekilde hamile kalabilse ama karamsarlığa kapılma bence gebelik yok içini ferah tut olursada kader yani allahın hediyesi

Amin inşallah keşke isteyenler kolay Bi şekilde hamile kalabilse ama karamsarlığa kapılma bence gebelik yok içini ferah tut olursada kader yani allahın hediyesi
Tabiki de öyle canım benim karamsarlık değil elbette bı daha evladım olsun isterim ama daha güzel yetişebilmesi daha iyi vakit ayırabilmek için doğru bı zamanda olsun isterdim hayırlısı. Bende hissetmiyorum hamile gibi ama kafam çok karıştı. İlkinde test yaptığımda emin gibiydim zaten

Aynen canım haklısın bende hissedip hayal kırıklığı yasadım umarım sende tersi olmaz ama yinede yap bakalım tekrar test o zaman emin olursun erken testlerden al istersen bu kaset testler bazen yanlış pozitif verebiliyo

Testi sabah ilk idrarla tekrarla bence. Böyle olup da pozitif öğrenen de çok kişi var. Negatif öğrenen de çok kişi var. Ha birde lazerin bebeğe herhangi bir zararı yok bende gidiyorum.

Hadi ya o zaman son korkacak bı durumum kalktı ortadan buz lazere gidiyorum farketmiyordur umarım durum. Yarın değilde garanti olsun diye 1 gün daha bekleyip Çarşamba yapıyım diyorum 1 hafta tam geçmiş olsun
Testi sabah ilk idrarla tekrarla bence. Böyle olup da pozitif öğrenen de çok kişi var. Negatif öğrenen de çok kişi var. Ha birde lazerin bebeğe herhangi bir zararı yok bende gidiyorum.

Merhaba.Tam aradığım konudan bahsetmişsiniz.Ben de lazere devam etmek istiyorum 13. Haftamdayim.Doktorum da bı zararı yok ama gebelik öncesindeki kadar verim alamayabilirsin dedi.Rica etsem biraz bahsedebilir misiniz🌸

Merhaba.Tam aradığım konudan bahsetmişsiniz.Ben de lazere devam etmek istiyorum 13. Haftamdayim.Doktorum da bı zararı yok ama gebelik öncesindeki kadar verim alamayabilirsin dedi.Rica etsem biraz bahsedebilir misiniz🌸
Bende merak ettim doğrusu gebelik düşünüyordum ama lazer seanslarim tamamlandıktan sonra istiyordum. Yani 11 ay sonra nasip olursa.

Ben gidiyorum hamile kaldığımdan beri. Hormonlardan dolayı gebelik öncesi gibi sonuç alamazsınız diyorlar ama benim hiç bi değişsen olmadı aynı öncesindeki gibi. Yüzüm için gidiyorum ben. Değişen birşey olmadı. Sorunuz varsa tam sorun aydınlatayım sizi.💜

İyi akşamlar kizlar. Reglim 5 gün gecikti bugün 35 gün oldu. 2 buçuk yaşında zor bı oğlum var o yüzden çocuk düşünmüyoruz ve korunuyorduk. 2 gündür mide bulantım da var ama ben orucun sonları artık mide dayanmıyor diye düşünmek istiyorum. Bu sabah test aldım ve yaptım. İlk başta bişey yoktu ama yaptığım yerde bırakmıştım alıp sonra atarım diye atmak için aldığımda bı baktım ikinci hafif bı çizgi tamam 5 dk sonra geçersizdir diyor ama kafam çok karıştı, böyle bı durumda kalıpta hamile olan var oldu mu sizce testi tekrar yapmalı mıyım? Lazer e gidiyordum bide seansım yaklaştı seansımdan önce emin olmam lazım. Kan testinde ilk gebeliğimde 2 kere yanlış çıktı o yüzden hep bı negatif etki bıraktı bu kan testleri bende. İdrar testinde damlatir damlatmaz çıkmıştı. Bu niye böyle oldu kafam karıştı
Bence hamilesiniz....
Testlerle bi ara kafayı bozmuştum.
Nerde olsa tanırım 2.pozitif çizgiyi ... 😊

Merhaba son durumunuz nedir
Merhaba testi daha dün yaptım ve bugün daha regli olmadım yarın testi tekrarlamayi düşünüyorum. Regli olacak gibi belirtilerim var şiddetli kasik ağrısı idrarda yanma gibi. Midem de oruçtan kaynaklı bulantı var bakalım hayırlısı. Bide işte elimde sonradan çıkan bu ikinci çizgili iki testle yarını bekliyorum

Bence hamilesiniz....
Testlerle bi ara kafayı bozmuştum.
Nerde olsa tanırım 2.pozitif çizgiyi ... 😊
Daha önceki gebeliğimde yada arada şüphelendiğimde bende test yaptım ve sonradan da olsa hiç ikinci çizgi olmamıştı kafam o yüzden karıştı. Ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum şu an bakalım

İyi akşamlar kizlar. Reglim 5 gün gecikti bugün 35 gün oldu. 2 buçuk yaşında zor bı oğlum var o yüzden çocuk düşünmüyoruz ve korunuyorduk. 2 gündür mide bulantım da var ama ben orucun sonları artık mide dayanmıyor diye düşünmek istiyorum. Bu sabah test aldım ve yaptım. İlk başta bişey yoktu ama yaptığım yerde bırakmıştım alıp sonra atarım diye atmak için aldığımda bı baktım ikinci hafif bı çizgi tamam 5 dk sonra geçersizdir diyor ama kafam çok karıştı, böyle bı durumda kalıpta hamile olan var oldu mu sizce testi tekrar yapmalı mıyım? Lazer e gidiyordum bide seansım yaklaştı seansımdan önce emin olmam lazım. Kan testinde ilk gebeliğimde 2 kere yanlış çıktı o yüzden hep bı negatif etki bıraktı bu kan testleri bende. İdrar testinde damlatir damlatmaz çıkmıştı. Bu niye böyle oldu kafam karıştı
Eğer testinizdeki gebelikle alakaliysa kandada çikacakdir. Kanda çikmazsa da kuruma çizgisidir

Back
X