kafam karisik ya benim pufffff

oturumunu filan aldimi sevgilin ?

o zaman dikkatli ol derim :34:

Turkiyede onun kurulu bir duzeni evi arabasi vardi en onemlisi universte ogrencisiydi. Hepsini benim icin birakti geldi..
Pisman olcak bisi yok bizde cunku Hala cok bagliyiz birbirimize.
Birlikte basardik.
Ama senin ki farkli bi durum bence. Senin icine sinmeyen bisiler var onun icin hersey gozune batiyo.. Pisman olurmusun bilmem ama hemen evlilik plani yapma sakin

onunda guzel ve rahat yasami varmis.. universitede ogretmenligi kazanmis.. ailesi okudugu bolumu begenmemis. oda inat yapip birakmis. is bulamamis trde. burdan akrabalari gel buluruz fln dmsler gelmis oda. pisman oda geri donelim.fln diyor beraber ama..istemedim..

sonradan gormede dgl sanirim.. sehirde yetismis..

duzenli hayati varmis senin icin o hayatindan vaz gecip seninle burda yuva kurmasi ne guzel.. allah ayirmasin..

bazende koyden gelenler oluyor.. gozleri ac gelenler var ya.. heryere savuruyorlar gormemis gibi.. onlara ben cok karsiydim ki buyuk konusmusum zamaninda basimada trden birini sevdim ama koyden gelme dgl iyiki.. ayy kafam bi okadar karisik.. bakalim hayirlisi hakimizda.. sadece mutluluk istiyorum baska bsy dgl :(

ya kizlar sevgilime karsi ne hisettigimi bilmiyorum bir seviyorum diyorum bir gunde skiliyorum aklimda soru isaretleri oluyor.. haraketleri cok ters geliyor bana karsi bazen.. turkiyeden yurtdisina geldi yeni.. bende de yurt disinda buyudum yetistim.. o turkiyede cok capkinmis.. buraya gelince en uzun iliskisi benimle oldu..10 aydir birlikteyiz..sanki ben onun boslugunua geldigimi hisediyorum.. ama sevdigini surekli soyler.. ne istedigimi bilmiyorum suan.. sorun bendemi bilmiyorum annemde kabul etmiyor turkiyeden yeni geldigini. isi yok gucu yok diyor.. mutlu olaman pisman olursun diyor.. annemi dinlemem zaten kararlarimi kendim.alirim ki kafam karisik..

bana fikir verirseniz cok ihtiyacim var suan :s

Tek şey bilirim Anneni dinliyceksin yoksa çok pişman oluyor insan..Bizim göremediğimizi başkası görür çünkü..

Köylü sehirli diye ayrim yapmasan iyi olur.. önemli olan kendini yetistirmek...
sonucta degisik bir ulkeye geliyorlar oraya buraya savrulmalari normal...

ya kizlar sevgilime karsi ne hisettigimi bilmiyorum bir seviyorum diyorum bir gunde skiliyorum aklimda soru isaretleri oluyor.. haraketleri cok ters geliyor bana karsi bazen.. turkiyeden yurtdisina geldi yeni.. bende de yurt disinda buyudum yetistim.. o turkiyede cok capkinmis.. buraya gelince en uzun iliskisi benimle oldu..10 aydir birlikteyiz..sanki ben onun boslugunua geldigimi hisediyorum.. ama sevdigini surekli soyler.. ne istedigimi bilmiyorum suan.. sorun bendemi bilmiyorum annemde kabul etmiyor turkiyeden yeni geldigini. isi yok gucu yok diyor.. mutlu olaman pisman olursun diyor.. annemi dinlemem zaten kararlarimi kendim.alirim ki kafam karisik..

bana fikir verirseniz cok ihtiyacim var suan :s

anneler bilir ve hisseder :) tabi kendiniz kararınızı verin ama annenize de kulak verin.

Şunu düşünün: bu adamın hangi huylarını seviyorsunu / hangileri güzel değil. Fiziğinin hangi özellikler çekiyor /hangileri çekmiyor. Avantajlar ve dezavantajlar. Niye birlikte olmalısınız veya gerçekten boşluktan mı?

Mesele sizde bitiyor. Kalbiniz ve beyniniz size doğruları söyleyecektir. Yoksa birimiz ayrıl desek, biz dedik diye yapmazsınız veya anneniz dedi diye.

Karar vermenize yardımcı olacak faktörlerden biri de yeni insanlarla tanışmak kaynaşmak. Belki de aradığınız o değil, yeni tanışacağınız biri sizin kısmetiniz olabilir. :)

ayyyy birde annenle tanismak istiyorum.diyor haftaya tanistir ddi.. ben napcamm :/ alaahimm yarabimm annem cocugu yer yerrr. beni oyle kalitesiz insanlarla karsilastirma diyor resmen annem. cok on yargili..kalitesiz biri de dgl.. benim bilmediklerimi cogu o biliyor.. eksigi sadece oturumu olmadigi icin.. hareketleri bazen tuaf ama
beni onu kendime bagliyan " herzmn beni guldurmeyi biliyor" moralimiz bozukken guluyoruz cocuklar gibi.. YA bizim isimiz zoor :( moralim sifir yaa puff

anneler bilir ve hisseder :) tabi kendiniz kararınızı verin ama annenize de kulak verin.

Şunu düşünün: bu adamın hangi huylarını seviyorsunu / hangileri güzel değil. Fiziğinin hangi özellikler çekiyor /hangileri çekmiyor. Avantajlar ve dezavantajlar. Niye birlikte olmalısınız veya gerçekten boşluktan mı?

Mesele sizde bitiyor. Kalbiniz ve beyniniz size doğruları söyleyecektir. Yoksa birimiz ayrıl desek, biz dedik diye yapmazsınız veya anneniz dedi diye.

Karar vermenize yardımcı olacak faktörlerden biri de yeni insanlarla tanışmak kaynaşmak. Belki de aradığınız o değil, yeni tanışacağınız biri sizin kısmetiniz olabilir.

cok haklisiniz.. kadere ben cok inaniyorum.. artik ne diyorum biliyormusunn kaderimdeki insan gelsin artik. sevgilim kaderimse mutlu olmak istiyorum. gecmisimde bir cok huzursuzluklar yasadim cocuklar esirgeme yurduna gittigim oldu.. aile sorunlari yedi beni :/ acelede etmiyorum sabrediyorum kafami kulaniyorum hani aile sorunlar icin kacamak bir liman aramiyorum. kendi ayaklarimin uzerinde durabiliyorum..

karaktere bakiyorum suan.. karakter onemli herseyden dediginiz gibi.. ama onun yaninda kendimi cocuk gibi hisediyorum.. guldurebiliyor beni.. mutluyum onunla sanki.. sadece isi ve oturumu olsa dha iyi olurdu..

ben ne istedigimden emin olamiyorum.. bir yandan annem falan..

pardon siz her şeyi lafın gelişi söylediğiniz anlayamamışım ben. o zaman bende lafın gelişi diyorum ayrılın bu çocuktan. zaten sizin rahatsız olduğunuz bir hareket de yapıyordu. bu saatten sonra nasıl kabul edebiliyorsunuz??

kusura bakmayın ama yorum yapma biçiminizi , tavrınızı çok yanlış buldum..

En kotu durum kararsiz kalmaktir..
Sen artilari eksileri bir tart bakalim.

Yanindayken mutluyum diyosun ama evlenince yaninda olman yetmicek. Istekler baslicak,

Oturum icin baskasiyla evli diyosun evlilik sahtemi emin ol once.
Tanidigim insanlar var hemde cok fazla. Turkiyede karisini birakip burda birine demir atmis coluk cocuk arkada kalmis..

Turkiyede okumus durumu iyi olan bi insan kesinlikle gelmez buralara gelsede yasayamaz zaten..

Kultur farkiniz varmi onuda dusun bence.

Annen tanimadan onyargi yapmis ama sebebi ortada. Turist gelip oturumu alip sonra sapitan insanlarla dolu ortalik..
Annenle tanistir sonra ne dusundugunu ogren annenin oyle daha mantikli..

Back
X