Kafam karışık yardım eder misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi M_k
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

M_k

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
24
0
6
Ankara
Kısa anlatıyım sevgilimin facebook u olmadığını biliyordum yani bana öyle dedi. Daha öncede yakaladım facebook açtığını şüphelendim bende açıp öyle bulmuştum. o zaman yakaladığımda hemen söyledim yani fake olup napıyor benimle de konuşacak mı diye bir deneme yapmadım. sizce ne yapmalıyım denemeli miyim yoksa söylemeli miyim kafam çok karışık belli etmeme ye çalışıyorum şuanda ne yapacağımı bilemediğimden buraya yazdım dertleşcek kimsem yok arkadaşım da yok..

okuyan herkese teşekkürler..

senin yerinde olsaydım şöyle yapardım. eğer habersiz facebook açtığını düşünüyosam bende onun gibi yapıp facebook acıp onu denemeye kalkmazdım. onun gibi küçülmezdim arkadan iş cevirmezdim. açık açık sorardım var mı böyle bişey diye. gözlerinden anlarsın zaten doğru söyliyip söylemediğini. açıkca tavrımı koyardım.

gizli face açtıysa denemelik bile bir şey yok bence ortada.adam zaten gizli iş yapmış yeterli bir problem ama yine deneyin tabi

senin yerinde olsaydım şöyle yapardım. eğer habersiz facebook açtığını düşünüyosam bende onun gibi yapıp facebook acıp onu denemeye kalkmazdım. onun gibi küçülmezdim arkadan iş cevirmezdim. açık açık sorardım var mı böyle bişey diye. gözlerinden anlarsın zaten doğru söyliyip söylemediğini. açıkca tavrımı koyardım.

önceden tavrımı koydum güvendim ona ve afetttim ama ne oldugunu öğrenmek istiyorum.. geçenlerde sordum yha varmı diye benden saklama diye yok dedi olsa haberin olur dedi..

gizli face açtıysa denemelik bile bir şey yok bence ortada.adam zaten gizli iş yapmış yeterli bir problem ama yine deneyin tabi

bende öyle düşünüyorum. yalan söylemeyip bana anlatsaydı bu kadar büyütmiycektim kendi içimde olayı

önceden tavrımı koydum güvendim ona ve afetttim ama ne oldugunu öğrenmek istiyorum.. geçenlerde sordum yha varmı diye benden saklama diye yok dedi olsa haberin olur dedi..

gizli iş çevirmiş işte. ilk hatası değil. ne duruyosun ki daha? ayrıl derim

o face actı senden gızlı sen hıssettın sende actın gercegı gordun kendı adınamı acmıs face yı fake yazmıs bırısı anlamadım olayı ben

o face actı senden gızlı sen hıssettın sende actın gercegı gordun kendı adınamı acmıs face yı fake yazmıs bırısı anlamadım olayı ben

yani şöyle hissettim derken hareketlerinden anladım.. yok kendi ismine açmış soy ismi farklı.. bn diyorum ki ben fake açıyım bana bişeyler yazacak mı arkadaşı falan oluyum diyorum..

bence biraz daha gözlemle.bildiğini söylemeden.yutmuş gibi yap.eğer bir şey varsa kanıtlarsın :34:

bence biraz daha gözlemle.bildiğini söylemeden.yutmuş gibi yap.eğer bir şey varsa kanıtlarsın :34:

bnde kanıtlayacağım bişey olsun istiyorum gözlemliyorum zaten.
facede açtım. paylaştığı şeyler çok tuaf yha ilişkişide yok yazıyo bide bnm çektiğim fotoyu eklemşş yha sinir oldum

bnde kanıtlayacağım bişey olsun istiyorum gözlemliyorum zaten.
facede açtım. paylaştığı şeyler çok tuaf yha ilişkişide yok yazıyo bide bnm çektiğim fotoyu eklemşş yha sinir oldum
daha ne bekliyosun ayrılmak için? anlayamadım.. ama senin kararın tabi. kendine aptal yerine koydurma derim

ben şüpheciyim benden gizli face açtıysa altında muhakkak bişey ararım.:34:
bizi saf sanıyorlar,asıl onlar saf :27:

daha ne bekliyosun ayrılmak için? anlayamadım.. ama senin kararın tabi. kendine aptal yerine koydurma derim

olayın iç yüzeyini öğrenmeden rahat edemem bekliyorum oyüzden face açtım ama eklemedm daha.. koydurmam cnm teşkkr edrmm..

ben şüpheciyim benden gizli face açtıysa altında muhakkak bişey ararım.:34:
bizi saf sanıyorlar,asıl onlar saf :27:

bnde şüpheciyim bişey olmasa söylerdi diye düşünüyorum... benden saklamazdı en azından..saf açık verdi yakaldım bende yalanını daha bilmiyo açık verdiğini ortaya çıkrınca öğrenecek
:)

olayın iç yüzeyini öğrenmeden rahat edemem bekliyorum oyüzden face açtım ama eklemedm daha.. koydurmam cnm teşkkr edrmm..

iç yüzünde iyi bişey mi bekliyosun? neden gizli face açsın. cevabı açık değil mi sence de? ilk hatası olsa bi şans daha ver diyebilirdim canım ama onun şanslık bi durumu kalmamış. neyse daha fazla konusmıyım ben =)

o mu bu mu diye düşüneceğine bence açıkça sor ve kafandaki soru işaretlerini neticelendir,ve aldığın cevaba göre kararını ver neden kendini boşuna yıpratıp üzüyorsunki..

Ah ahh su facebooku toptan kaldırmak lazım ne çok ilişkiler bitmiştir şu face yüzünden yaa ssz

iç yüzünde iyi bişey mi bekliyosun? neden gizli face açsın. cevabı açık değil mi sence de? ilk hatası olsa bi şans daha ver diyebilirdim canım ama onun şanslık bi durumu kalmamış. neyse daha fazla konusmıyım ben =)

iyi bişey olmadığını biliyorum.. ama gnede öğrenmk istiyorum delimym neym bnde :)

Back
X