Kafam karışık yardım eder misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi M_k
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o açtığı face duryor mu ya da şöyle sorayım ulaşma şansınız var mı hesaba.neler yapmış inceleyelim

duruyo tatlım... bi kaç paylaşım var yazıyım hemen
| SöyLesene Paris ?
O'nun qözLeri kadar qüzeLmisin ? ♥ bak bunu paylaşmış ama kız falnda begenmemiş arkadaşlrınıda göremiyorum

Kalp dediğin atıyor zaten marifet ritmi değiştirebilende ;)

- DosTLarımı TanıDıkça DüşmanLarımı Arar oLdum ~ bunlar bide 2 tane foto var başkada bişy yok

Canım bence dene.. Benimde başıma geldi fakat biz ayrıldık eskidendi. Baktım ikinci bir hesabı var güzel bir kız resmi koyup ona yazmaya başladım tabiki hemen atladı. Dayandım baya baya konuştum emin olmam gerekiyordu onun olduğuna. Numarasını verdiği gün ben aradım ve bitirdim. Çok yalvardı ama bir hatadan sonra hemen affedersen devamı elbet gelecektir. Çok seviyor olabilirsin bende öyle düşünüyordum ama herşeye devam edebildim. Deneyeceksen sabırlı olman lazım. Ayrıl kurtul diyemem çünkü zor bir durum önce emin ol.

Canım bence dene.. Benimde başıma geldi fakat biz ayrıldık eskidendi. Baktım ikinci bir hesabı var güzel bir kız resmi koyup ona yazmaya başladım tabiki hemen atladı. Dayandım baya baya konuştum emin olmam gerekiyordu onun olduğuna. Numarasını verdiği gün ben aradım ve bitirdim. Çok yalvardı ama bir hatadan sonra hemen affedersen devamı elbet gelecektir. Çok seviyor olabilirsin bende öyle düşünüyordum ama herşeye devam edebildim. Deneyeceksen sabırlı olman lazım. Ayrıl kurtul diyemem çünkü zor bir durum önce emin ol.

bende emin olmadan bişy yapmak istemiyorum.. deniycem eğer gerçkten öyleyse bitircem... teşkkr ederm cnm

Back
X