kafam karışık yardım edin kızlar

asyadan

sev çok sev
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
1.646
1.226
333
İstanbul
nerden baslayacagımı bılmıyorum ama benım 4 bucuk yıl suren bir ilişkim vardı biteli 7 8 ay oldu degil birisini hayatıma sokmak düşnemiyordum bile taki 1 hafta oncesine kadar aylar sonra bir cocugu begendim. ortak bir toplantıda tanıstık ama farklı sehirlerdeyız( ki bundan onceki ilişkimde bundan dolayı cok yıprandım) toplantı sonrası ulastık birbirimize 1 haftadır mesajlasıyoruz konusuyoruz oyle mıdemde kelebekler falan ucusmuyor ama düşünüyorum devamlı onu falan. bır kac defa tartısma bile yasadık bile aramızda birbirmiizi tanımadıgıma bagladık ama sankı hıc ılıskı yasamamıs gibiyim o kadar sure aynı adamla birlikte oldum kı ılk defa ılıskı yasarmıs gıbı hıssedıyorum. istiyorum ki bırseyler olsun aramızda ama aynı sehırlerde degiliz telefondada ne kadar ılerleyebilirz ki yardım ıstıyorum ne yapmalıyım sızce?

Eğer önceki ilişkin uzaklık yüzünden zarar gördüyse aynı yorgunluğu yaşama..Ama aşık olmadan tatlı bir sevgi bağı kurarsanız güzel de olabilir..

Karışık bir durum..Sen kendini dinle ve ne istediğine karar ver acele etme..Üzerinde baskı kurmasına izin verme.. Hayırlısı.. :34:

çok uzun süre birbirinizi görmeme ihtimaliniz varsa biraz daha düşünün..
çünkü insan görmeyince özleminde verdiği bir stresle kavgalar çook uzuyor,ufacık olaylar çığ gibi büyüyor..

@danceofdeath
haklısın karısık duygu gercekten ben kendımı bıldıgımden sizlerden fikir almak istedim. mesala sen olsan ne yapardın canım?
@dilaaadilaaan
canım haklısın ya bazı durumlardan dolayı sehrınden ayrılamıyor o bana dedı ben gelemıyorum sen gelebilir misin diye bu konuda kararsızım acıkcası:(

bu aranızda filizlenen ilişkinin ciddiyetine göre belli olur, yani sonrasının nasıl devam edeceği. bence bunun üzerinde şuanda durma. çünkü zaten sancılı bir dönemden çıkmışsın, yeni yeni birine bişeyler hissetmeye başlamışsın , ne güzel. şimdilik kendini kaptırmadan konuş, keyfini çıkar. ne olucaz bu ilişki nereye gidecek diye düşünme. uzak mesafe ilişkileri çok hırpalayıcı oluyor biliyorum, ama şimdi bunu düşünmen için çok erken. akışına bırak bakalım bi:ssz:

bu aranızda filizlenen ilişkinin ciddiyetine göre belli olur, yani sonrasının nasıl devam edeceği. bence bunun üzerinde şuanda durma. çünkü zaten sancılı bir dönemden çıkmışsın, yeni yeni birine bişeyler hissetmeye başlamışsın , ne güzel. şimdilik kendini kaptırmadan konuş, keyfini çıkar. ne olucaz bu ilişki nereye gidecek diye düşünme. uzak mesafe ilişkileri çok hırpalayıcı oluyor biliyorum, ama şimdi bunu düşünmen için çok erken. akışına bırak bakalım bi:ssz:

haklısın. aslında ben sadece mutlu olmak istiyorumm.çok sıkıntı yasadım hepsi geride kalson ıstıyorum belkı de onu bundan kurtulusumun baslangıcı olsun istiyorumdur

Bence mesafe bi sekilde bitmeyecekse, gecici degilse baslamayin. Ayni seyi bir baskasiyla yasayacaksiniz yoksa. Uzaktan mesafe cok cok cookk zor, hic birsey tam yasanmiyor. Yine de karar sizin

4 yıllık ilişkinin bitmesinden zaten yıpranmışsındır, o yüzden kendine çok yüklenme. Bence birz kafanı dinle, bu çocuk senin şehire geldiğinde görüşmek isterse görüş, güzel vakit geçir ama üstünde fazla düşünme, oluruna bırak. Mesafe yüzünden olmayacak gibiyse de kendini yıpratma, boşver geç.

önceki ilişkin gerçekten uzaklıktan mı bitti yoksa sevgilinin fedakar olmayışından mı bitti.. eğer o ilişkinde bitmesine sebep olan kişi çoğunlukla sevgilinse bi şansını dene bu seferde derim ama sende uzaktan ilişkiyi beceremiyorsan hiç başlama bence..

önceki ilişkin gerçekten uzaklıktan mı bitti yoksa sevgilinin fedakar olmayışından mı bitti.. eğer o ilişkinde bitmesine sebep olan kişi çoğunlukla sevgilinse bi şansını dene bu seferde derim ama sende uzaktan ilişkiyi beceremiyorsan hiç başlama bence..

biliyor musun resmen içimi okumussun bende aynı sorunun cevabını bulmaya calsıtımm:)

Back
X