Kafam karışık yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Kızlar selam
Şu anda çalışıyorum ama geçiçi baktigim bir is bu...sekreterlik yapıyorum ama kendime bir vasif kazandırmam şart
Eşimden bosandim ve ailemle yaşıyorum...haliyle kendi ayaklarımın üstünde durabilmek çok önemli
Devamlı araştırma halindeyim...özellikle memuriyet için arayışın var...normalde 4 yıllık mezunuyum aof ile 2. Üni hakkı var ya onları araştırıyorum. Şu bölümler dikkatimi cekiyor. Sizce hangisi memuriyete yerleşmek için ise yarar?
-emlak yönetimi
-adalet
-buro yönetimi ve sekreterlik

Maalesef hiçbiri.
Kpss ile atanmak istiyorsanız şu an öğretmenlik okuyabilirsiniz.
İktisadi Bilimler zaten bitmiş durumda, 4001 için 95 üstü lazım.
Ben sizin yerinizde olsam açıktan öğretmenlik okurum, formasyon alırım.
Ama bu bölümler çok ama çok zor..
En kolay atama şu an sınıf öğretmenliğinde var ama o da açıkta yok, örgün okumanız lazım.
Zor bir zaman, belki özelde daha iyi bir iş bulursunuz o da bir alternatif..

Sınıf öğretmenliği iyi de tekrar sınava hazırlanmak gerek bi de kazanır miyim pek bilmiyorum...
Aynen özel sektörde de arayışın aktif şu anda

4 yillik mezunu olduktan sonra kpssye girdiyseniz bu 2 yillik bolumler icin onlisans kpssye giremiyorsunuz sanirim. Hatta bir arkadasim uniden mezun olmadan lise kpssyle atandı. Mezun olduktan sonra liseden atansaydin goreve baslayamazdin demisler. Sorunuza gelince devlet memurlugu artik zorlasti iyice. Alimi en cok olan öğretmenlik, saglik gibi branslara bakmanizi oneririm.

Sınıf öğretmenliği iyi de tekrar sınava hazırlanmak gerek bi de kazanır miyim pek bilmiyorum...
Aynen özel sektörde de arayışın aktif şu anda

O zaman açıktan diğer öğretmenliklerden birini okuyun.
Ve bitirince formasyon alıp, kpss'ye çok iyi hazırlanın, 90 veya 90 üstü alsanız zaten büyük ihtimal atanırsınız.
Bu arada özel sektörde de araştırma yapın, belki daha iyi bir iş şansı gelir.

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu...yani 4 yıllık mezunu sonradan 2 yıllık okusa da önlisans kpss ile atanamiyor...anladım o zaman memurluk için hiç uğraşmasam en iyisi

Öğretmenlikte de atama yok ki.Misal ben ataması yapılmamış bir öğretmenim.

Öğretmenlikte de atama yok ki.Misal ben ataması yapılmamış bir öğretmenim.

Durumunuz zaten ülkenin kanayan bir yarası ..
Bazı bölümler çok az alım yapıyor,çok üzücü.
Çoğu kişi atanamıyor çünkü yeterli alım yok olsa keşke.
Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…