Kafam karisik yine uyku tutmuyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Yine kafam karmakarisik oldu kalbim kirildi, kendime yabancilasiyorum , ne dogru ne yanlis cözemiyor gel git yasiyorum...Esim ufacik birseyden beni azarlamaya başladı , ben tepki verince daha beter bağırmaya başladı , öyle kötü ki Iliski cok yalniz hissediyorum , ayrilmaya calisinca da daha kötü hissediyorum herkes kendi ayaklarimin üstünde duramadigimi görüyor buda benim kendime inancimi götürüyor , annesi babasi gelicekmis Hic iletisimim yok onlarlada onlarida görmek istemiyorum böyle bir çocuk yetiştirdikleri için onlarda kötü bana Karsi iyi niyetli olduklarina inanmiyorum karmakarışık duygular yaşıyorum , çıkamıyorum işin içinden

1.si baskaları değil senin ayaklarinin üzerinde durup duramaycagini bilmen görmen.
ilk mi yasandı hep agresif miydi. normalde söylemem bunu ama kendine eziyet etme hayat gecmez bu sekilde

1.si baskaları değil senin ayaklarinin üzerinde durup duramaycagini bilmen görmen.
ilk mi yasandı hep agresif miydi. normalde söylemem bunu ama kendine eziyet etme hayat gecmez bu sekilde
Ben de denedim ayrilmayi basaramayinca daha kötü bir Hale gelince kendime inancim gitti

Yine kafam karmakarisik oldu kalbim kirildi, kendime yabancilasiyorum , ne dogru ne yanlis cözemiyor gel git yasiyorum...Esim ufacik birseyden beni azarlamaya başladı , ben tepki verince daha beter bağırmaya başladı , öyle kötü ki Iliski cok yalniz hissediyorum , ayrilmaya calisinca da daha kötü hissediyorum herkes kendi ayaklarimin üstünde duramadigimi görüyor buda benim kendime inancimi götürüyor , annesi babasi gelicekmis Hic iletisimim yok onlarlada onlarida görmek istemiyorum böyle bir çocuk yetiştirdikleri için onlarda kötü bana Karsi iyi niyetli olduklarina inanmiyorum karmakarışık duygular yaşıyorum , çıkamıyorum işin içinden
Neden kendi kendinize yetemiyorsunuz sebep nedir?

Ayrıca bu duruma kim karar verebiliyor. Siz gayet kendi kendine yetebilecek bir insansınız. Bu Aa bu yapabilir bu yapamaz diye ayırt edilebilecek birsey değil. Yapan vardir ve yapmak istemeyen vardır. Neden güçsüz olasınız ki?

Zaman geçiyor ama siz hiçbir adım katedemiyorsunuz.

O kavga gürültü arasında büyüyen çocuğunuza yazık olacak.

En azından onun için güçlü olup ayrılmasınız esinizden.

Zaman geçiyor ama siz hiçbir adım katedemiyorsunuz.

O kavga gürültü arasında büyüyen çocuğunuza yazık olacak.

En azından onun için güçlü olup ayrılmasınız esinizden.
Denedim ayrilmayi mahkemeye kadar gittim ama yikildim , sagligim bozuldu , cok kötü günler yasadim, kendime inancim gidince yine babasinin yanina getirdim onu ne cok Seven sahip CikaN erkek diye nasilsa Ben zavallinin biriyim , hayattan hicbirsey basaramayacak

zavalli falan degilsin dil biliyorsan iyi kötü bir is bul bebegin ne kadar bilmiyorum ama kres yok mu isteyken orda durabilir. ufak bir ev tut.
ailenin haberi var mi destek cikmiyorlar mi?

zavalli falan degilsin dil biliyorsan iyi kötü bir is bul bebegin ne kadar bilmiyorum ama kres yok mu isteyken orda durabilir. ufak bir ev tut.
ailenin haberi var mi destek cikmiyorlar mi?
Var cikiyorlar sagolsunlar ama uzaktalar, birde kardesimde ayni durumda, neredeki Yangini söndüreceklerini sasirdilar

Inanin hicbir Fikrim
Yok
Şunu düşünün. Siz dava açmaya kadar gitmişsiniz aslında. Yani yapamıyor falan değilsiniz. Davadan sonra ne olacak bilemediğiniz için, kendinize guvenemediginiz için mecbur geri döndünüz. Tabi daha kötü oldu. Gözlerinde değeriniz daha da düştü. Önce sakin olun. Plan yapın. Neyi nasıl yapmalısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X