Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım benim seni anlayabiliyorum evli değilim bebeğimde yok yada öle bi beklentimde yok nasıl anlayacağımı düşünme anlayabiliyorum ve gitmesilin diyorum...çünkü buna benzer bende yaşadım bebek değil ama bi nişanlılık geçirdim en yakın arkadaşlarım evlendiler dizdikleri heyecanla kurdukları evde oturuyolar kimisinin çocuğu var..ama ben yaşamadım Allah nasip etmedi olmadı...
ama benim olmadı diye arkadaşlarımın düğününe gitmemezlik yapmadım evlerine gitmemezlik yapmadım evet ilk gittiğimde canımda yandı çokta üzüldüm benimde olabilirdi dediğimde oldu ama ben herzaman onların yanında oldum ve güçlü oldum evet belki aynı değil ama benzer bir olaya diye anlattım bence sende öle yapmalısın gitmelisin görmelisin daha yolun çok başındasın sakın karamsarlığa kapılma onun adına mutlu olmalısın en hayırlısı senin başına derler geç gelen mutlulukların kıymeti olur unutma çok ama çok mutlu olursun inşallah....
mrb arkadasimmm
sen hayatini kurmussun bi bebek istiyorsunn...
ben 24 yasindayimm benim bütün arkadaslarim evli cocuklari bile var
millet ikinci cocugu düsünüyor ben henüz sevdigim insanla evlenemedim bilee...
bende seninle ayni durumdayimm onlarin mutluluguna cok seviniyorum ama böyle yapayalniz olmak benim canimi cok acitiyor...
cok kötü bisey yalnizlik...
artik hayatimi bende kurmak bende bi cocuk sahibi olmak istiyorumm...
o kadar cok özeniyorumki benim icin dua edin nolur bende o mutlulugu tatmayi cok istiyorummm...
dua edin hayirlisini versin allahim bana...
sabret arkadasim sana o mutlu aileyi kurmana sebeb olan allah yavrunuda verir...
bence en kisa zamanda git dogru zaman gelip bebegini kucagina aldiginda sende bu sevincini paylasmak icin cevrenin gelmesini bekliyeceksin hem bunu kendine dert edip strese sokarsan daha cok beklersin haberin olsun rahat ol git ki gozlem yap seni nelerin bekledigini hazirliklar hastane asamasini canli birinden dinle sende bu evrelerde kosturuyor olucaksin bebegi kucagina al ve bu baskasina ait kucakladigim son bebek olsun de Birsey ne kadar takinti yapilirsa sonuc o kadar gec geliyor tedavinde oluyor bakarsin ikizin olmus bu dertlendigin gunleri dusunup dusunup gulersin Allah ennnnnnnnnnnnnnnnnnn kisa zamanda yuzunu guldursun bizede mujdeni ver
canım senı cok ıyı anlıyorum.benımde eltım hamıle ıstemesken rabbım bebek verdı onlara bız ısterken olmuyor.bızden bır yıl sonra evlendıler ama herıslerı su gıbı ılerlıyor.Allahıma hergün dua edıyorum bu kıskanclıgı ıcımden al dıye ama atamıyorum.eltımın herısı su gıbı ılerlıyor.benımse her ısım arapsacı cok ınanclı bır ınsanım ama bu derdımı ıcımden atamıyorum.banada yardım edın ayrıca bende kendımı cok acız hıssedıyorum bu konuda esım adına cok üzülüyorum.galıba senı mutlu edemıyorum dedım kızdı ben senı bebek ıcın almadım dedı.ama yürek ıste acıyor ıcım.
uç beş gün içinde yakın bı akrabamızdogum yapack.bizden 1yıl sonra evlendıler ve bıkaçgun sonrada dogum yaapcak.hastaneye dogumdan sonra onu ziyaerete gıtmeye güçüm yok o gucu kuvvetı kendımde bulamıyorum.hastaneye gitme fıkrini elemiş durumdayım ama eve geldikten sonra gıtmelyız bunu biliyorum ama ilk gunlerınde gıtmekte yuregımı acıtıyor.ilk heycanlarını ilk mutlulklarını görmk benı çok uzecek bılıyorum.hamileken karnı şişmeye başlamışken gördum onu ve sabaha kadr agladım.kesınlıkle kıskanmıyorum benım gibi bebk hasretı cekn arkadşalrım benım durumu anlarlar dıye acıyorum konuyu.bizden sonra evlenenbenneyaptımki:a015: tum ...rimin bebişleri var bırıdogumyaptı bırıyapack bıri hamile.
rabbımden geldı o dliese bızımiçin en hayırlı zmanda vercek olan o dur biliyorum ama bu durum nefsıme çokzor gelıyor.
sorum şu.onalra nezman gitmeliyim siz olsanız ne yaaprdınız.yardımlarınıza ihtiyacım var.şimiden tesekkurler
canım bence hastanedeyken git ki yüzleş bu durumla.sonra da gitsen yine aynı yıkımı yaşıcaksın.Allah sana bir an önce bi bebek versin ki kurtul bu ruh halinden.Allah isteyen herkese tattırsın annelik duygusunu
Ben 3 senelik evliyim korunmadığımız halde çocuğumuz olmuyordu ailem dahil tüm akrabalarım neredeyse bizi kısır ilan edeceklerdi ama hiç üzülmüyordum gün geldi hamile kaldım onuda 3 aylıkken hiçbir sebep yokken düşürdüm şimdi hamile kalmayı hiç istemiyorum en azından çocuğu olmuyor diyenlerin ağzına bal sürmüş oldum benimle beraber hamile kalan tüm takım doğurdu şimdi kucaklarında bebeleri var onları görünce hallerine acımıyorum değil tamam belki bebek çok güzel bir duygu ama herşey zamanında güzeldir o yüzden dua et ki sana hayırlı bir zamanda hayırlı bir evlat versin eğer oldu ki bebişin olmadı o zaman yaradanın mutlak bir bildiği vardır.
Hastane ziyaretine gelince kıskançlık kötü bir hastalıktır ne zaman bebek konusunda kendini ikna edersen işte o zaman bu kıskançlığında bitmiş olur ama illaki gitmen gerekecekse yüzüne gülücük maskesini tak ve onların sevincini paylaş
arkadaŞlr hepınıze ayrı ayrı tesekkur edrım.
Despresıf halım gectı Çok ıyıym en yakın zamnda yegenımızı gÖrmeye gıdıcez ınŞ
arkadaşlr en sonda yazdım sıkıntım gectı çok sukür en yakın zmanda gıdıcez inş bebişi görmeye.eşim araıd hayırlı olsun dedizaten.bugun de eşimin başka bı arkadasının hanımı dogum yaptı oraya gıttık,
ayy özlemışımbbek kokuusnu ya önceden özel bı kreste ogretmenlık yapmıştım.oyuzden bbek kokusyla hep içiçeydim.şimdi bbek kokusnu özledıgımı farketım ve yegenımızı enyakın zamnda görmeye gidicez
arkadaŞlr hepınıze ayrı ayrı tesekkur edrım.
Despresıf halım gectı Çok İyİym en yakın zamnda yegenımızı gÖrmeye gİdİcez İnŞ
arkadaşlr en sonda yazdım sıkıntım gectı çok sukür en yakın zmanda gıdıcez inş bebişi görmeye.eşim araıd hayırlı olsun dedizaten.bugun de eşimin başka bı arkadasının hanımı dogum yaptı oraya gıttık,
ayy özlemışımbbek kokuusnu ya önceden özel bı kreste ogretmenlık yapmıştım.oyuzden bbek kokusyla hep içiçeydim.şimdi bbek kokusnu özledıgımı farketım ve yegenımızı enyakın zamnda görmeye gidicez
ablam 5 sendir evliydi ablamdan sonra evlenen herkez çocuk sahibi oldu hemde 2. bile oldu ablam iğne yaptırdı 1 tüp bebek yinede yılmadı ablamada çok acı veriyodu hamile oldujlarını duyduğunda akrabalarımızın ama ablam yılmadı kocası yıldı ablam yılmadı dayandı olcak dedi ve rabbim 5 sene ARDINDAN 2.TÜP BEBEK SONUCU OLDU :1rolleyes: ŞİMDİ 6 AYLIK HAMİLE ÇOK BEKLEDİ ÇOK ÜZÜLDÜ ÇOK AĞLADI AMA RABBİM DERDİ VERİNCE DERMANIDA VERİYO AZCIK SABRET EN KISA ZAMANDA OLUCAK SEN İSTE YETERKİ.... DİYECEĞİM SALMA KENDİNİ VE GİT HERŞEY RABBİMDEN SORUNLARDAN KAÇMAK ÇÖZÜM DEĞİL SORUNLARLA DAHA GÜÇLÜ OLCAN TEZ VAKİTTE HABERİNİ ALIRIZ İNŞ BEBİŞİNİN..
Allah kendisine açılmış elleri hiç bir zaman boş döndürmezmiş.Her isteyene hayırlı sağlıklı birer evlat nasip eder inşallah tabiki banadasenağlama Ben her bebek gördüğümde ağlayasım geliyor ama bebek görmeden onları koklamadan da yapamıyorum.Allah seninde dualarını en kısa zamanda kabul eder sağlıklı bir evlat verir inş.canım. Herkesin en güzel gününde yanında olmak lazım.Gitmek lazım görmek lazım tebrik etmek lazım.O anlar bizi biraz üzsede o bebek kokusunu duymak lazım.kaydirigubbakcemile5