• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam Karışık

myskybeatsyours

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
1.404
3.641
33
Merhaba Arkadaşlaaaarrrr

Bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var...

Sevgilimi yatakta başka bir kadın ile bastım!!! NE YAPMALIYIM ???

HAHAHA şaka şaka :)

Ben büyümekte olan bir firma da çalışıyorum (marka iletişim departmanında) çok kısa sürede (1 yıl dan az 7 mağaza açtık)... ve bu firma yurt dışında mağaza açmayı hedefliyor... hatta ilerde müdürlüğünü de yurt dışına taşımayı planlıyor.

Marka iletişim uzmanı olmak beni mutlu ediyor... daha önce de çalıştığım firmalarda kurumsal iletişim departmanlarında çalıştım.

Fakat, problemim, daha henüz yeni bir firma olduğu için hem marka yönetiminde bulunuyorum hem de benim işim olmayan işleri de yapıyorum (depo, depo sayım, barkodlama vs...) çünkü eleman yok ve işlerimi bitirdiğimde diğer arkadaşlara yardımcı olmamı istiyorlar... bu yüzden iş bitmediği için çok fazla mesai yapıyoruz.

Gelelim soruma, yabancı bir firma onlar ile çalışmamı istiyorlar...
Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Bir yandan burada kalıp, firmanın büyüdüğünü görmek ve bu sayede çok iyi bir kariyere sahip olmak.

Diğer yandan da diğer firma yabancı global ve kurumsal ama mesleğimi yapmayacağım daha çok ihracat ve ithalat bölümünde çünkü 3 dil biliyorum olacağım yani kreatif olmayacağım...

Siz olsaydınız ne yapardınız ?

Teşekkürler...

Back
X