Kafam karışık:(

balbocegi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
5.683
3.009
173
41
Merhaba kızlar;15 ğün önce erken doğan bebeğimi kaybettim 1 ay yaşabildi:( ufak tefek eşya almıştım kapı süsü ,avize,aydınlatma falan bide gelen hediye kıyafetler vardı. cenaze günü evdekiler bütün eşyaları toplayıp annemlerin boş evine götürdüler ben istedim açıkçası.arada gidip bakmak istiyorum eşyalara.yada verdikleri hediyeleri geri vereyim diyorum. berbat bir psikoloji.odası bomboş kaldı yavrumun.hangisi iyi gelir bana bilmiyorum:(

Merhaba kızlar;15 ğün önce erken doğan bebeğimi kaybettim 1 ay yaşabildi:KK43: ufak tefek eşya almıştım kapı süsü ,avize,aydınlatma falan bide gelen hediye kıyafetler vardı. cenaze günü evdekiler bütün eşyaları toplayıp annemlerin boş evine götürdüler ben istedim açıkçası.arada gidip bakmak istiyorum eşyalara.yada verdikleri hediyeleri geri vereyim diyorum. berbat bir psikoloji.odası bomboş kaldı yavrumun.hangisi iyi gelir bana bilmiyorum:KK43:
Başınız saolsun 😢 çok üzüldüm. Annem de kardeşim vefat edince tüm eşya ve kıyafetlerini dağıtmıştı. İlk başta veremedi kardeşim 38 gün yaşadı hidrosefaliden vefat etti. Onun eşyalarını görmek annemi psikolojik bunalıma sürükledi psikolog tavsiyesi üzerine tüm eşyalarını dağıttı. Kardeşime dair bir tek iğne bile kalmadı. Sonra diğer kardeşim oldu şu an 23 yaşında 😇 rabbim size de sağlıklı evlatlar versin 🤲🏻

Back
X