Y yenianneaday Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 161 Emoji Skoru 58 Puanlar 18 Yaş 27 4 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi yenianneaday #1 Selam kızlar. Adetim 2 gün gecikti adet günümden iki gün önce kan testi verdim negatifti dün akşam kahve rengi akıntı geldi çok az ve kesildi tamamen hala da regl başlamadı. Aranızda hiç negatif gördükten birkaç gün sonra pozitife dönen oldu mu?
Selam kızlar. Adetim 2 gün gecikti adet günümden iki gün önce kan testi verdim negatifti dün akşam kahve rengi akıntı geldi çok az ve kesildi tamamen hala da regl başlamadı. Aranızda hiç negatif gördükten birkaç gün sonra pozitife dönen oldu mu?
Y yenianneaday Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 161 Emoji Skoru 58 Puanlar 18 Yaş 27 4 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi yenianneaday #2 Arkadaşlar yorum yok mu ?
V venus93 Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Eylül 2025 Mesajlar 478 Emoji Skoru 314 Puanlar 18 Yaş 32 4 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi yenianneaday #3 Geç döllenme olabilir güvenilir bi test markasıyla testi tekrarlayın bence
Y yenianneaday Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 161 Emoji Skoru 58 Puanlar 18 Yaş 27 4 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi yenianneaday #4 venus93 .!.: Geç döllenme olabilir güvenilir bi test markasıyla testi tekrarlayın bence Genişletmek için tıkla... Yoksa yarın yine kan versem değişme olur mu sizce
venus93 .!.: Geç döllenme olabilir güvenilir bi test markasıyla testi tekrarlayın bence Genişletmek için tıkla... Yoksa yarın yine kan versem değişme olur mu sizce
V venus93 Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Eylül 2025 Mesajlar 478 Emoji Skoru 314 Puanlar 18 Yaş 32 4 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi yenianneaday #5 yenianneaday .!.: Yoksa yarın yine kan versem değişme olur mu sizce Genişletmek için tıkla... İki ihtimal var ya gebelik yok ya da geç döllenme eğer öyleyse kanda pozitif olmuştur bugünlerde
yenianneaday .!.: Yoksa yarın yine kan versem değişme olur mu sizce Genişletmek için tıkla... İki ihtimal var ya gebelik yok ya da geç döllenme eğer öyleyse kanda pozitif olmuştur bugünlerde