merhaba şuan sözlüyüm ve sözlümü çok seviyorum aslında mutluyum fakat problem şu: sözlüm kıskanç bir insan ve erzurumlular yapı gereği sanırım kuralcı bi karekteri var aslında çok mantıklı bir insan geri kafalı fln değil yani ama mesela o olmadan benim bişey yapmamı istemiyor çarşıya gidicem mesela iyi güzel önce anlayışla karşılıyor sonra en ufak bişeyden bi sorun çıkarıp suistimal ettiğimi söylüyor.defalarca kavga ettik tepkimide çok koydum sensiz bi yere gittiğimde burnumdan getiriosun fln die oturup düşünüyor bi süre iyi sora yine..mesela geçen gün kuzenimde kaldım muhabbet ortamında msj atamayacağımı bildiği halde beni ilgisizlikle suçluyor kuzenime gitmeden önce demiştimki bn ona saat 5 te eve dönerim sonra ne bileyim kuzenle muhabbete doyamıyoruz fln eve 7 de dönmek istiyorum o bunu tutarsızlık olarak algılayıp problem çıkarıyor bu tavırlarından artık çok sıkıldım beni zorla yalana sevkediyor..çok seviyorum çok hayalimiz var ama böyle davranarak beni düşündürüyor daha askerede gitmedi 20 yaşındayız sizce askerden sonra bişeyler daha iyimi oturur..ben bu adamla bi evlilik düşünüyorum ve bu halledilmezse ileride ciddi sorunlara yol açar ne yapmalıyım?fikirlerinizi bekliyorum