Kafam Karışık

son kelebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
1
0
1
33
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım:)
Size bir sorum olcak düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
2 yıldır süren ciddi düşündüğüm bi ilişkim var.Bu aralar ilişkimin geleceği hakkında düşündüğümde ikimizin arasında farklar olduğunu gördüm.Mesela burçlara inananlar için ben yengeç burcuyum o kova.Ben daha eve bağlıyım o biraz daha farklı şeyler yapmayı ve özgür olmayı istiyor.Onu kısıtlamamı istemiyor.Birde maymun iştahlılık var.Yani mesela birşeye takınca takıyo gözü başka bişi görmüyo bana ilgi göstermiyo haliyle bende buna üzülüyorum.Şimdi bi şekilde geçer de ilerde evlenince iş ciddiye binecek.Hep böyle sorumsuz mu davranır sizce?Bu durumu yaşayanlar var mı?Daha çok kendimden fedakarlık ediyorum. İlerde mutsuz olmaktansa şimdiden bunları düşünmem gerek.Evine bağlı olmayan biri gibi geliyo ama evlenince bu çözülür mü ilerde işler değişir mi?

Aynı ortak özellikleriniz olsaydı emin ol daha sıkıcı olurdu.. Senin ak dediğine o da ak dese gerçekten sıkıcı bir durum olur. Farklı özelliklerinizle birbirinizi dengeliyorsunuz. Maymun iştahlılık birşeye bağlanmak değildir aksine yaptığı işten kolay sıkılıp başka şeylere yönelmektir.. El attığı tüm şeylerden hoşnutsuzluk söz konusudur. Evlenince yoluna herşey girer şuan bekar ya onunda etkisi var ilerde evliliğin bilincine varır dert etmeyin.
Şimdi yapacağınız iş alın karşınıza adam gibi konuşun tepkisini ölçün

Evlendikten sonra değişir yargısı biz kadınların en büyük hatalarından biridir. İnsanlar kolay kolay değişmez. Ama evlenmeden önce evlilikten ve eşinden beklentilerini anlat ona ve sana bazı konularda fedakarlık yapacağını göstersin öyle evlen. Ona düşüncelerini, beklentilerini anlatmadan evlenip değişmesini bekleme. Sorumsuzluk evliliğin en büyük düşmanlarından biri. Mutluluklar dilerim size

evlenirken erkekler kadınların hiç değişmeyeceğine, kadınlar ise erkeklerin değişeceklerine inanarak evlenirlermiş ama ikiside yanılırmış. farklı olmak kötü bir şey değil elbette benimde nışanlımla farklı olduğumuz aynı olduğumuz alanlar var. bazen beraber birşeyler yaparken bazen herkes istediğini yapıyor. nışanlım çok film izlemekten hoşlanırken ben oyun oynamaktan hoşlanırım mesela. önemli olan ortak paydada birleşebilmek. ama sorumsuzluk kötüdür. ilerde evine ailesine size sizin ailenize cocuğunuza soorumsuz olursa kötü bir durum ama ufak detaylarda farklı olabilirsiniz. aynı ailede yetişen kardeşler bile farklı kaldı ki ayrı ailelerde büyüyen iki yetişkin olmasın ama benim fikrimce her kadın kocasını bir miktar düzeltir. mesela bir arkadaşım eşinin uyku düzeninin olmadığını söyledi. bekarken nerde bulursa orda uyumuş kot pantolonuyla yatağa girdiğini çoraplarıyla uyuduğunu söylüyordu. uyara uyara düzelte düzelte problemlerini çözdü. ufak farklılıklar tamm ama büyük sorunları bilemeyeceğim

Back
X