Kafam Karışık

MasalPrenses

Koydum sevinçlerimi önüme baktım hepsi Masal'm
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
469
234
323
38
Bursa
Merhaba dostlarım size birsey danısmak ıstıyorum
aılecek gorustugumuz bır arkadasım vardı cok ıyıydı aramız yedıgımız ıctıgımız ayrı gıtmezdı sonra bazı sebeplerden dolayı benımle gorusmeyı kestı cok uzuldum kırıldım nerdeyse 1 senedır konusmuyodum dun aksam bıze geldıler ne ara barıstık anlamadım cok yufka yureklıyım hıc kin tutamıyorum neler soyledım ıste barısmam o benı sıldı dost degılmışiz falan ama azar azar konusmaya basladık sızce dogru bısey mı yaptım ben hatasını anlamıs ama benım kalbım kırık hala hemen eskısı gıbı olamayız sanırım kin tutmak çok gunahmış annem hep bunu soyledı ay ne bileyim işte barıstım dıye cevremdekıler tepkı gostercek dıye cekınıyorum sız olsaydınız barısır mıydınız

"1 yıldır neden küs gibi olduğunuzu" sormak senin hakkındı. Bu hakkını kullanmamışsın anladığım kadarıyla.
Kendini doğru cümlelerler, tartışmasız ifade etmen ayıp bir şey değil.
Ayrıca barışmış olmanız da güzel olmuş.

boşverin cevrenizdekileri onlar herzaman konusuyor .barısmakla dogru olanı yapmıssınız iyi arkadassanız ilerde arkadasınızla konusursunuz bu konuyu kırgınlıgınızı anlatırsınız oda acıklamasını yapar

Nedenini biliyorum sevgilisi bize gelmesini istemiyodu erkek kardesim var diye o da bana msj atti gorusmemizi istemiyor diye ve koptuk oyle

Nedenini biliyorum sevgilisi bize gelmesini istemiyodu erkek kardesim var diye o da bana msj atti gorusmemizi istemiyor diye ve koptuk oyle

sevgılısınden ayrılmışmıda tekrar sıze dönmuş???? yoksa devam edıyorlarda hatasınımı anlamış???? eger ayrılmadıysa sızde ozledıysenız barışmanız guzel ama yok ayrıldıysa ve o yuzden arkadaslığınıza gerı donduyse ben olsam affetmezdım...yaptıgı cok ayıp cunku

Vayy, bak sen şu işe. Bir erkek istemedi diye benle ilişkisini kesen birisini ben şahsen arkadaş diye geri kabul etmezdim.
Küslük kin değil bu. Herkesi Allah iyi etsin. Ama bazı ilişkiler ömrünü dolduruyor, bunda yanlış bişey yok.

Benim bir cok aram iyi olan kuzenimde öyle yapmisdi kendisi yine samimiyet kurdu fln bende aksi davranmadim kendi yanlisini kendisi anlasin diye .. bak ben nasil davrandim o nasil davraniyor diye.. pismanligini yinede ne yapsada ona karsi eskisi gibi olmam bu acik ve net

Küs kalmak insanın sırtında kambur gibidir..

Karşındaki ne kadar kotu kalpli dahi olsa sen kin tutma..

En güzelini yapmışsın konuşarak

Haa bu demek değilki can ciğer kuzu sarması ol..geldiklerinde yuz cevirmezsin bıttı gıttı

ayy canlarım benım cok sagolun destegınız ıcın bende cok samimi olmuyorum evıme gelen misafiri en iyi şekilde agırlarım yuz cevırmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…