KAFAM KARIŞIK

meraklitursucu

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
351
111
323
34
Kızlar Merhaba,
pazartesi günü bende gebe olduğumu düşündüm. regl tarihimden 3 gün önce kan tahlili yaptırdım 47.4 çıktı. Regl günüm bugün.
Yalnız doktor yeni baslayan bir gebelik devam edebilir etmeyede bilir perşembe günü testi tekrarla dedi beni çok korkuttu. Bugün sabah yine tahlil yaptırdım şimdi sonucu bekliyorum. Adet tarihine 3 gün kala çıkan 47.4 beta hcg riskli midir neden öyle söyledi ki bana doktor ?

Benim adete 2 gün kala 21.13 çıktı canım sonra gittim kadın doğumcuya adetimi 2 gün geçti 106 oldu doktorum artıyor mu bi defa daha yapalım dedi 554 çıktı 48 saatte 2 katına çıkması gerekiyor artışlar normal mi değil mi diye istemiştir. Her gebelik risklidir biz çok yeni öğrendiğimiz için ne olur ne olmaz gözüyle bakıyor doktorlar sen içini ferah tut yaptır kan testlerini allahın izniyle bişey çıkmaz

Sağol canım allah razı olsun ferahlattın içimi. Benim test te 286.2 çıktı. doktor yükselme var gebelik var dedi. salı günü tekrarlayalım 1000'lerin üzerine cıkınca ultrasonda görebiliriz dedi.

Hayırlı olsun Allah saglıkla kucagına almayı nasip eder inşallah :) ben de hamileyim senın gıbı ılk baslarda korkuyordum sımdı alıstım son 3 ay ıcıne gırdım suan.

Hayırlı olsun Allah saglıkla kucagına almayı nasip eder inşallah :) ben de hamileyim senın gıbı ılk baslarda korkuyordum sımdı alıstım son 3 ay ıcıne gırdım suan.

Sağol canım, sen de sağ salim kucağında gör inşallah meleğini.
Ya çevremdeki herkes mutlu heyecanlı ben endişeli. birşey mi olacak bir aksilik mi olacak diye hep endişeli korkuluyum. annelik hep böyle galiba :)

Sanırım bende dogumdan korkuyordum o ayları atlattıktan sonra ama sımdı korkum azaldı gıbı benım dalagım buyuk o yuzden trombosıt dusuklugu vardı 125 bile çıktı değerim ama çok şükür en son 150 lere geldi bende doktorda rahatladı ınsallah boyle devam eder yoksa kanamam durmaz dogumda dıye korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Sağol canım allah razı olsun ferahlattın içimi. Benim test te 286.2 çıktı. doktor yükselme var gebelik var dedi. salı günü tekrarlayalım 1000'lerin üzerine cıkınca ultrasonda görebiliriz dedi.
Rica ederimm sağ salim kucağımıza alalım inşallah bende bugün gidiyorum bakalım keseyi görmeye daha net değil kafamdaki bazı şeyler bugün hepsi çözüme kavuşucak :)

Rahat olun benim adetim 5 gun gecmisti 46 idi deger ))

Rica ederimm sağ salim kucağımıza alalım inşallah bende bugün gidiyorum bakalım keseyi görmeye daha net değil kafamdaki bazı şeyler bugün hepsi çözüme kavuşucak :)
korkma canını sıkma sakın bence gebesin benımde oyle oldu 2800 de görüldü kesede kalp seside korkma düzenli olmasına gerek yok hcg de artış varsa ıyı bişe

bende çarşamba gününe randevu aldım inşaAllah keseyi görürüz senin hcg değerin kaç?
Benim salı günü 554tü canımm bugün de alttan ultrasonla gördük keseyi karından görünmedi 4 hafta 1 günlükmüş çok küçük ondan görünmez hiçbi sıkıntı yok 2 hafta sonra gel bebişi görürüz dedi allahım herkese nasip etsin içim rahatladı :)

korkma canını sıkma sakın bence gebesin benımde oyle oldu 2800 de görüldü kesede kalp seside korkma düzenli olmasına gerek yok hcg de artış varsa ıyı bişe
Alttan ultrasonla baktı gördük keseyi 2 hafta sonra bebişi görcez inşallah 4 hafta 1 günlükmüş dahaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…