Kafam karışık...

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.807
133
Kızlar selamlar hepinize,
Daha önce yine konu açmıştım, söz tarihleri konuşlurken terkedilmiştim saçma bir sebepten.
2 ay oldu ayrılalı, şimdi yeni biri var aynı meslek grubundan benimle internet üzerinden konuşmaya çalışıyor arkadaş olmak istiyor. Seviyeli birisi laubali konuşmaları yok, araştırdım abuk subuk sitelerde üyeliği de yok. Yetmedi çakma faceimden ekledim hemen engelledi o_O ama benim hiç kimseyle flört etmeye halim yok sanırım şimdi buluş tanı gez sevmeye çalış sevdirmeye çalış. Of çok yorgunum hep böylemi olucak? Ya iyi bir insansa ? Kafamda deli sorular :KK71:

Netten tanismayida bi türlü anlayamadim
Ne kadar güvenilir ve sağlıklı
3 gün sonra lanet okuyacaginiz islere kalkismayin

Flörte halin yok ama bi ton ajanlık yapmışsın.Bir de halin olsaymış vukuatlı nüfus örneğini dökecekmişsin.Halin yoksa zorlama hiç.
Ya iyi bir insansa diyorsun,milyon iyi insan bilirim ilişkilerde berbat olan.Kısmetinse olur,kafa yorunca olmuyor bu işler,akışa bırakmayı dene.

Sevmek ,sevilmek isteyince olacak birşey değil ki.Neden illa biriyle konuşmanın ,sevgili olmanın mecburiyetine inanıyorsunuz.Kendinizi hazır hissedince yeni birine karar verin.

Abuk subuk sitelerde üyeliği olmadığını nasıl anladın? Merakımdan soruyorum bu abuk subuk siteler ne tür siteler? Bunlara insanlar zaten nick'le üye olmuyor mu, gerçek isimleriyle mi üye oluyorlar? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlama...

Flörte halin yok ama bi ton ajanlık yapmışsın.Bir de halin olsaymış vukuatlı nüfus örneğini dökecekmişsin.Halin yoksa zorlama hiç.
Ya iyi bir insansa diyorsun,milyon iyi insan bilirim ilişkilerde berbat olan.Kısmetinse olur,kafa yorunca olmuyor bu işler,akışa bırakmayı dene.
Asdfghjk:KK53:

Bence kendini hazır hissetmesin. Hata yapmamak icin kendine zmaan tani. O insanlarda arkadaş ol gez toz hemen sevgili olma

Abuk subuk sitelerde üyeliği olmadığını nasıl anladın? Merakımdan soruyorum bu abuk subuk siteler ne tür siteler? Bunlara insanlar zaten nick'le üye olmuyor mu, gerçek isimleriyle mi üye oluyorlar? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlama...
Abavvv 007 staj yapsın senin yanında :KK45:

Benim eski adi kopek kendi adıyla kaydolmuştu adını soyadını yazdığımda şak diye çıkmıştı önüme.
Arkadaşlık sitelerinden bahsediyorum. Haklısınız kimseye güvenicek halim yok şimdi, terkedildiğim için içimde kin nefret intikam duygusu var. İsityorum ki biriyle olayım oda duysun bunu. Yanlış olduğunu biliyorum birde denize düşüp yılana sarılmıyım. Teşekkürler hepinize.

İnternetten sana yazana başkalarına da yazıyordur. Ben onları aranıyor gibi görüyorum. Yani aranmasaydı tanımadığı birine yazmaz konuşmaya çalışmazdı. Gerçek aşk sizi bulacaktır o tür hisler geçici.

Meraba canim. Oncelikle birsey belirtmek istiyorum. Ben bir soru sordum insanlar benim ne gerisekaliligimi koydu ne hakaretler ettiler :KK61: Kendin icinden ne geliyorsa oyle davran egerki hazir hissetmiyorsan kendini hic baslama. Cunku bir ornek verecek olursak bir binayi ayakta tutan kerpicleridir. Seninde ensaglam tarafin sol yanin kalbindir.. hep o taraftan alirsan darbeyi ne olur yikilan sen olursun. Akisina birak bazen hayat surekli senin istedigin gibi ilerlemeyebiliyor. Allahu zulcelal kalbine gore versin insaallah...

Ya iyi bir insansa ne demek yahu, kacirma yani iyiyse baskasi kapmasin dimi? Hey allahim daha iki ay olmus ayrilali neden ille bir erkege ihtiyac duyuyorsun ki?

Kızlar selamlar hepinize,
Daha önce yine konu açmıştım, söz tarihleri konuşlurken terkedilmiştim saçma bir sebepten.
2 ay oldu ayrılalı, şimdi yeni biri var aynı meslek grubundan benimle internet üzerinden konuşmaya çalışıyor arkadaş olmak istiyor. Seviyeli birisi laubali konuşmaları yok, araştırdım abuk subuk sitelerde üyeliği de yok. Yetmedi çakma faceimden ekledim hemen engelledi o_O ama benim hiç kimseyle flört etmeye halim yok sanırım şimdi buluş tanı gez sevmeye çalış sevdirmeye çalış. Of çok yorgunum hep böylemi olucak? Ya iyi bir insansa ? Kafamda deli sorular :KK71:

Ciddi ilişkiden cokkkk yeni cikmissin bence kendini hazir hiset önce. Ben nişan atali bir sene geçti kimseyi alamiyrum hayatima. Hem illa biri olmak zorunda mi hemen bence yine ayni hataya düşme

Halin yoksa zorlama
Hayatının her döneminde bi erkekle olmak zorunda değilsin

Back
X