Kafam karışık :(

Kayip nick memo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
44
45
88
Herkese merhaba. Şimdi benim yaklasik 7 8 aylık bir ilişkim var bu kişiyle daha önceden ortak arkadaşlar vesilesiyle tanisioduk zaten daha sonra bu kişinin benden hoşlandığını öğrendim az çok farkediyodum zaten derken açıldı bana falan ben şans vermek istedim ve başladık. bu kişi ciddi anlamda çok efendi beni de sevdigine çok eminim ama kafam yine de karışık sebebi cogu konuda fikirlerimiz cok ters ve ilerde evlenirsek ben mutsuz olucagimi dusunuyorum ama yine bana olan sevgisi ve ona olan guvenim kafami karistiriryor. onu uzmekte istemiorum aklımda hep bir ayrılık düşüncesi mantığım devam et dio ama duygularım karisik belki zamana bırakmak en mantıklisi ama düşünmeden edemiyorum aynı zamanda ona cok ta güveniyorum aslında kafamı karıştıran şeyde bu bu devurde güvenilir birini bulmak gercekten seven birni bulmak zor neticede. Siz olsanız ne yapardınız ?

Son düzenleme:
zamana bırak belki bı bakmıssın asık olmussun. he ama zamanla hısetmezsen biseyler ozaman ona da yazık olmasın ayrıl

Zamana bırak Bencede ama gerçekler cok acı eğer fikirler uymuyorsa evlilikte cok büyük sıkıntılar yaşarsın boşanmaya kadar gidersin ,evlilik cok farklı bi dünya birbirini deli gb seven anlaşıyoruz biz diyen insanlar bile çatışıyorlar fikirler konusunda bide aileler girince işe way haline o yüzden iyi ölç biç sevmek bile yetmiyor bazen Mutlu olabilmek için

Back
X