Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ve 7cm kist var ve jinekolojiye gitmem gerekti ve doktor inceleme için pelvik renkli doppler çekildi bunun bebeğe bi zararı olurmu lütfen yardımcı olun kafama çok taktım
Merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ve 7cm kist var ve jinekolojiye gitmem gerekti ve doktor inceleme için pelvik renkli doppler çekildi bunun bebeğe bi zararı olurmu lütfen yardımcı olun kafama çok taktım
Canım benimde ilk hamileliğimde 6 cm'di kistim. Gebeliğin ilerleyen aylarında küçüldü ve yok oldu. Şimdide hamileyim ve 3 cm'lik bir kistim yine var. Zamanla geçiyor.
İnşallah doktor pelvik renkli dopplere gönderdi ben o an korkuyla çektirdim ve radyoloji bölümündeydi yani bi oda röntgen odası karşısıda renkli doppler odası ordan geçmek zorunda kaldım etkilenmemiştir dimi