Kafam karışık

Yaren1985

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
86
35
8
40
Merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ve 7cm kist var ve jinekolojiye gitmem gerekti ve doktor inceleme için pelvik renkli doppler çekildi bunun bebeğe bi zararı olurmu lütfen yardımcı olun kafama çok taktım

Merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ve 7cm kist var ve jinekolojiye gitmem gerekti ve doktor inceleme için pelvik renkli doppler çekildi bunun bebeğe bi zararı olurmu lütfen yardımcı olun kafama çok taktım
Bence hiç korkmayın sizi kistten ötürü daha detaylı incelemeye almışlar hepsi bu. Bir zararı yok rahat olun normal ultrason zararı neyse bu da o..

Canım benimde ilk hamileliğimde 6 cm'di kistim. Gebeliğin ilerleyen aylarında küçüldü ve yok oldu. Şimdide hamileyim ve 3 cm'lik bir kistim yine var. Zamanla geçiyor.

İnşallah doktor pelvik renkli dopplere gönderdi ben o an korkuyla çektirdim ve radyoloji bölümündeydi yani bi oda röntgen odası karşısıda renkli doppler odası ordan geçmek zorunda kaldım etkilenmemiştir dimi

Ben 3yaşında kızımı kaybettim ve sonrasında bi düşüğüm oldu o yüzden korkunç bi şekilde takıntılarım başladı

Back
X