kafam karisikkkkk..

omsummmm

Guru
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2014
4
0
286
35
Kocaeli
Merhaba,ben yeniyim..size anlatmak istedim icimi..24 yasindayim.6 bucuk yillik evliyim..sorunum su,iki cocugum var, simdi yine hamileyim 7aylik...ikiside korunurken hamile kaldim...sonuncusunu kabullenmem zor ondu ama esimin sayesinde atlattim...calisiidum kanamam olunca birkmak zorunda kaldim..simdi evdeyim..derdimse kocam..iki hamilelihimdede ustume titrerken simdi sanki hicbise yokmus gibi davraniyo...dikaatli ol diyo,dinlen diyo sonra benden hizmet bekliyo...ben zaten oyle yatabilen biri degilim, cani.tez derler ya oyle..baskasibdan bekleyene kadar ben yaparim diyorum.ama snra doktorun dedigi aklima gelince pisman oluyorum..acaba esim hamilelikten mi sikildi..ama heyecanli,kontrollerde falan gelmek istiyo,benim basta uzulmememi isteyende oydu..ama bi yandanda ilgisiz gibi geliyo,bana karsi..daha sik tartisir olduk..sanki laflariyla ignelio gibi geliyo ..cok karisik kafam..aksama kadar niye oyle dedi niye boyle konustu diye dusunuyoeum hep..sewmiyomus gibi gelio...benmu abartiyorum omu degisti..eskisi gibi degiliz...inanin bosanmak bile gelio bazen aklima...niye boyyle okduk buz yaa..yzun oldu kusura bakmayin
.kimseye anlatmiyorum oyusden.

Son düzenleme:
Bence anlayisli bir esin var sukret .
Sorun göremedim ortada öyle aman aman

Ben şu an ortada bir sorun göremedim
3. hamileliğinizi pek istememişiniz zaten ve eşiniz ikna etmiş sizi o sizi sevmiyor olsa idi artık değişşe idi dediğiniz gibi oda istemezdi.
Şuan çok hassas bir dönem geçiriyorsunuz ve işinizden de ayrılmak zorunda kalmışınız bu yüzden kafa ile çok konuşuyorsunuz
İçinizde gereksiz birsürü şey üretiyorsunuz sonrada böyle oluyor işte
Bence bu gereksiz yerli yersiz düşüncelerden kurtulun boş yere huzurunuzu bozmayın.
Oyalanacak birşeyler yapın . kafanızdaki düşüncelere de kulak asmayın derim.

Back
X