Kafam karıştı, fikrinize ihtiyacım var..

seda725

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
5
0
16
Ankara
merhaba, ben forumu takip etmeme rağmen daha önce yazmamıştım, ancak benim de söyleyecek , soracak bir şeyim olduğu için üye oldum, yorumlarınızı bekliyorum.

Ben 25 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. Yüksek Lisans mezunuyum. Bundan yaklaşık 3 hafta önce birisiyle ilk görüşme yaptım. Bu kişi ablamın çok yakın bir arkadaşının kuzeniydi. Ablamın arkadaşı vasıta oldu. Resimlerimizi gördük tamam dedik, görüştük. Görüşmede hiçbir olumsuzluk olmadı. iki tarafta olumlu dedi görüşmeden sonra ve görüşmeye devam etmemiz gerekiyordu. Fakat çocuk zamana ihtiyacı olduğunu gibi gibi şeyler söylemiş. Tamam dedik. Olumsuz bir şey mi var, yani beni beğenmeme durumu olmuş mu sorduk ama öyle bir şey olmadığını söylediler. Şimdi 3 hafta oldu ama ses yok. Neye yormalıyım? Beni beğenmedi desem bunu neden söylemesin ki? Kafam karıştı biraz da soğudum.

aklında bitiremediği bişeyler olabilir.. benimde şu anda karşıma tertemiz insanlar çıkıyor fakat aklım karmakarışık olduğu için tırım tırım kaçıyorum belki sadece sana odaklanmaya çalışıyordur.

yorumlarınıza teşekkürler.

3 hafta oldu ama daha uzamayacağının garantisi yok. hem insan öyle 1 ay falan ne düşünür ki, pek tecrübem yok bu konularda, daha önce kimsede böyle bekletme durumu falan görmedim o yüzden anlam veremiyorum.

Beğenmemiştir de dile getirmeye çekinmiştir. Beğenseydi 3 hafta ara vermez arardı.

ben de begenmediği ihtimaline ağırlık verdim. ama sormamıza ragmen öyle birşey olmadığını sölediler üstelik benimle ilgili de hep iyi şeyler söylemiş. bundan dolayı kafam karıştı.

3hafta olmuş.. boş ver sen onu...Bence başka şeyler var..Seni beğenmedi yada senden önce biri vardı onunla işler karışık.. Sana da açık kapı bırakmış.. Bir süre sonra hiçbir şey yokmuş gibi ararsa, tersle...Salla gitsin!! Bence....

Ayrıca bir erkek hoşlanırsa değil 3 hafta ara vermek 1sn yanından ayrılmak istemez...

Son düzenleme:
bence salla gitsin canım hiç takma bu kadar düşünecek ne varki insan en azından bi deneyelim der :44:

üzmek istemem ama beğenmemiş olma ihtimali yüksek, ee bu da öyle insana kolay kolay söylenmez ki...
siz ne kadar ısrarla sorsanız da söyleyememiştir haliyle size...

haklısınız galiba ama insan çok sinir oluyor, begenmedim dese hiç takmazdım, 3 gün sonra düşünmeyi bırakırdım ama şimdi insanı tanıştığına pişman ediyolar.

önceden kızların peşinde dört dönerdi erkekler , şimdi seçenekleri çok egoları da tavanda...ondan böyle oluyor hep... Sen değerini unutma, değer verMEYene de koy postayı yolla canım

Son düzenleme:
Beğenip beğenmediğini bilemem ama istemediğini ortada, artık bir cevap bekleme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…