Kafam karıştı iyice

asyadan

sev çok sev
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
1.646
1.226
333
İstanbul
Merhaba kızlar , en son konumu da bu konu için açmıştım ancak telden girdiğim için eski konumu bulamıyorum. Kisaca Aynı yerde çalıştığım ama hiç tanımadığım bi cocuk var. Gerçekten çok hoşlanıyorum. Evli değil bunu öğrendim. Telinide farklı yollardan öğrendim. Bir sosyal medya kullanmıyor. Önceki konumda sağolsun arkadaşlar gülümse Günaydın falan de dedi ama olmuyor. Sabahları denk gelemiyoruz. Normal zamanda da göz göze gelmeye calissam da çok basarali olamıyorum. Ona öğle aralarında masasına not bırakmaya karar verdim ama nasıl olacak bilmiyorum. İş vaktinde bile aklım bununla doldu :) akıl istiyorum sizden

Öyle bir şey yapma sakın,masasına not filan bırakma. Başka şekillerde belli et ve ondan adım bekle bence

Bence not bırakma. Gidip normal bir şekilde muhabbet edebilirsin..

Nasıl belli edicem
İşle ilgili danışabileceğin bir konu oluyor mu? Ya da en basiti bir eşyasını isteyebilirsin,o arada da tanışırsın. Şarjını evde unutmuş gibi yap mesela

Ne ortak arkadaşım var ne Merhaba demisligim. Sadece aramızda 1 buçuk metre boşluk bulunan yan masalarda oturuyoruz o kadar
Bu kadar yakın oturup hiç konuşmamak da tuhafmış yani

Ne ortak arkadaşım var ne Merhaba demisligim. Sadece aramızda 1 buçuk metre boşluk bulunan yan masalarda oturuyoruz o kadar
Nasıl ya? Aynı ofisi paylaşıyor ama bir merhabanız bile mi yok? Al bir sabah poça, simit, yaa fazla almışım, almazmısın de, böyle muhabbet başlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…