kafam karıştı kızlar acaba hangimize yazmış olabilir

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
Merhaba kızlar ,görüştüğüm biri var benden önce sevdiği bir kız vardı,ama kız onu istememiş falan sonra bana yeminler etti onu unuttuğuna dair. Ben istemiyorum o kızı unuttuğunu düşünmüyorum dedim, oda birbirimize zaman verelim özlersek mesaj atarız birbrimize demişti. Neyse 2 gün geçti aradan o kız , malum sosyal siteden, konuşarakta anlaşamıyorduk susarakta ben yazdm o hiç okumadı yazmış. Benimkiyle de birbirlerini oradan takip ediyorlar, neyse işte baktım iki saat sonrada konuştuğum çocuk , demek istediğm onlarca şey var ama konuşmak yaramıyor bize sadece özledim senle ben olamadık ama ben sende kaldm özledm yazmış.Kızlar ertesi günüde bana ,özledim diye mesaj attı. Şimdi size sormak istediğim, bu çocuk bu yazdıklarını bana mı yazdı yoksa önceden sevdiği kızın o yazdığı söze karşılık olarak , kız demiş ya konuşarak anlaşamıyorduk diye ? acaba ona ithafen mi yazdı ,kafam çok karıştı.Yardımcı olur musunuz kızlar , fikirleriniz önemli benim için.

Son düzenleme:

Bence kıza yazdı, kız tepki vermeyince de size zarf atmış.

Hala aklı onda gibi görünüyor.

bariz diğer kıza yazmış olduğu haa bu arada da bu boşluğu tek başına değil seni de alet ederek doldurmaya çalışıyor..

bence irtibatını kes..

hala o kızda gönlü de aklı da bana kalırsa.

bariz diğer kıza yazmış olduğu haa bu arada da bu boşluğu tek başına değil seni de alet ederek doldurmaya çalışıyor..

bence irtibatını kes..

hala o kızda gönlü de aklı da bana kalırsa.

aklı onda birtanem seni de cepte tutuyor.bazı erkekler için sorun değildir birkaçtanesini bir arada götürmek.hangisi yeşil ışık yakarsa ondan yararlanacak.unutmuş olsa kızı faceden niye takip etsin.

aklı onda birtanem seni de cepte tutuyor.bazı erkekler için sorun değildir birkaçtanesini bir arada götürmek.hangisi yeşil ışık yakarsa ondan yararlanacak.unutmuş olsa kızı faceden niye takip etsin.

sonra kız o yazdığını kaldırmış zaten oda üstüne aldı sanırım o yüzden kaldırdı ama nasıl yeminler ediyor bana görseniz beni istemeyi ben niye istiyim diyo o kız için

Canım kıza yazmış bayanların hisleri kuvvetlidir egerki sana karşı birşeyler hissetseydi sende baslardin zaten bu ilişkiye o yüzden bırak gitsin

Kafası bu kadar karışık birinden şimdilik uzak dur derim. En azından daha fazla bağlanmadan.
Biriyle beraber olduğunu öğrendikten sonra da o kız için de emin ol kıymete binecektir.

Noktalar virgüller greve mi çıktı? Tek cümlelik paragraf yazmışsın. Anlayana kadar 3-4 defa okudum.

Kız ona yazmış, o da kıza yazmış. Bence sen de cepteki harfsin. Bence sen de kendine başka bir yol çiz, kimsenin seni el altında tutmasına müsaade etme.

kusura bakmayın şimdi düzeltiyorum, aceleyle yazınca öyle oldu. Haklısınız galiba ama ertesi günü bana özledim diye mesaj atınca ben günahını alıyorum heralde , bana yazmış diye düşündüm bir an ama çok safım sanırım. Yorumunuz için teşekkürler

Diğeriyle nedense sevgili olamıyorlar, boştayken de seni kullanıyor. Dikkat et bence bu insana. Özlediği sen değilsin, bir yandan da seni elde tutma çabasında bence.

canm erkeklerrı bu şeklde anlayamazsn harketlernden anlam çıkarmaya çalşp kendını yorma drek sor cnm özledysen soyle benı mı ozluyosun sen onu mu dye drek sor hayat kısa kendını yormana degmez

Malesef kıza yazmış ve sanırım seni de kıza karşı kullanmaya çalışıyor, kendini yıpratma uzak dur ondan seni mutlu edecek, seni hak eden birileri çıkacaktır elbet karşına, hayat çok kısa üzülmeye değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…