Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıza benzetip erkek olan var çok bildigimde erkeke benzetip kız olan pek duymamismBenim 13. Haftada kıza benziyo dedi. 15 ve 18 de kesin erkek bu da pipisi dedi. 22. Haftada detaylıda kızmış dedi:) ama oğlumda ikili teste gttiğimde erkek demişti değişmedi bi dha.
Hiç belli olmuyo ayrıntılıya kadar güvenmeyn derim bence
Benim kizimda dr.umuz 16.haftada kiz dedi.. (Ozel hastaneydi)Kıza benzetip erkek olan var çok bildigimde erkeke benzetip kız olan pek duymamism![]()
Ya eşim çok erkek istiyordu herkeze söyledi ailede hiç erkek çocuk yok 3 abisi var simdi resmen bayram havası var çok sinirleniyorum bu duruma:/Ne önemi var ki saglikli olsun yeterki
Ay bu erkek cocuk sevdasi beni cileden cikariyor. Ne denir ki simdi ? Seni uzmelerine izin verme,cocuguna konsantre olYa eşim çok erkek istiyordu herkeze söyledi ailede hiç erkek çocuk yok 3 abisi var simdi resmen bayram havası var çok sinirleniyorum bu duruma:/
Bende tam tersi kız olmasını daha çok istiyorum kız kardeşim yok annem vefat etti bana arkadaş olsun diye tamam Allaha hamdolsun çok şükür bu evlat nasip etti doktor çıkıntı gördüğünü erkek olduğunu söyledi doktorumda yaşlı bi bayan hiç yanilmasi olmamış baya uzman bide Tereddutte kalirsa soylemiyomus ama eşim öyle mutluki üzülmesini istemiyorum sonradan:/Ay bu erkek cocuk sevdasi beni cileden cikariyor. Ne denir ki simdi ? Seni uzmelerine izin verme,cocuguna konsantre ol
Yani orasi oylede keske böyle düsünmeseler. Yinede hayirlisi neyse o olsun . Benim kizim olfugu icin cok sinir oluyorum boyle seylere. O kadar seviyorumki onu,erkek olsa bu kadar sever miydim diyorum.ama evlat her sekilde sevilir yaBende tam tersi kız olmasını daha çok istiyorum kız kardeşim yok annem vefat etti bana arkadaş olsun diye tamam Allaha hamdolsun çok şükür bu evlat nasip etti doktor çıkıntı gördüğünü erkek olduğunu söyledi doktorumda yaşlı bi bayan hiç yanilmasi olmamış baya uzman bide Tereddutte kalirsa soylemiyomus ama eşim öyle mutluki üzülmesini istemiyorum sonradan:/
Herhalde kız erkekmi var ikiside evlat ikiside can ikiside senden bi parça Allah hayırlı evlat eylesin kız erkehimi var bu erkek olursa peşine hemen yine yapmayı düşünüyorum kizim olmadan bırakmam bu isi:) kizinizida Allah bağışlasın bahtı güzel olsun insallahYani orasi oylede keske böyle düsünmeseler. Yinede hayirlisi neyse o olsun . Benim kizim olfugu icin cok sinir oluyorum boyle seylere. O kadar seviyorumki onu,erkek olsa bu kadar sever miydim diyorum.ama evlat her sekilde sevilir ya
Bana 12.haftadan beri erkek diyorlar ben kız hissediyorum bu umut işte sana pipi gösterdilermiydi cnm13. Haftada %95 erkek dedi doktorum. 14. Haftada başka bi doktor kemik yapısı ve kalp atımına göre erkek dedi. Kızım oldu![]()
Cümlemize Amin..Herhalde kız erkekmi var ikiside evlat ikiside can ikiside senden bi parça Allah hayırlı evlat eylesin kız erkehimi var bu erkek olursa peşine hemen yine yapmayı düşünüyorum kizim olmadan bırakmam bu isi:) kizinizida Allah bağışlasın bahtı güzel olsun insallah
Bana 12.haftadan beri erkek diyorlar ben kız hissediyorum bu umut işte sana pipi gösterdilermiydi cnm
Hakkında hayırlısı olsun insallahbenim bir oğlum var o yüzden mi bilemiyorum çoğu zaman yine erkek hissediyorum. ama rüyalarımda kız gördüm hep. doktorum yorum yapmadı cinsiyet ile ilgili 16. haftayı bekliyor. bense meraktayım. burdaki arkadaşlar nuba göre kız dedi hatta öyle ki; gözünüz aydın kesin kızınız olacak dedi:) Sağlıkla gelsinler.
Evet canım resmini bile vermişlerdi. Ama benim içime kız doğuyordu öyle de çıktı.Bana 12.haftadan beri erkek diyorlar ben kız hissediyorum bu umut işte sana pipi gösterdilermiydi cnm
Bana da iki kere gösterdi ilk doktor bak pipisi %100 erkek dedi en son 21.haftada başka doktora gittim önce kordon var dedi iki dk sonra erkek dedi hayırlısı sağlıklı sıhhatli doğsundA bi umut işte benimkiEvet canım resmini bile vermişlerdi. Ama benim içime kız doğuyordu öyle de çıktı.