Kafam karıştı yardımm

Ygttt

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
445
247
53
30
Kizlar adetten 6 gün önce erken gebelik testi yaptım sonuç negatif sonra adete 4 gün kala tekrar yaptım yine nagatif bugün adetim iki gün geçti normal kaset test yaptım sonuç pozitif hemde çok net silik falan değil bu durumu yaşayan oldumu hicc

Geç yumurtlama olmuş olabilir. Kan verin yarın netleşir.

Hakkınızda hayırlısı olsun.sonucunuzu paylaşabilirmisiniz? Kan testiniz nasıl çıktı

Hakkınızda hayırlısı olsun.sonucunuzu paylaşabilirmisiniz? Kan testiniz nasıl çıktı
Adetin ikinci günü kan verdim 268 çıktı 8.gunu 2200 gibi bir değer çıktı ama usgde kese yeni oluşuyor belli belirsiz dedi doktor salı günü tekrar kontrolüm var bakalım inşallah gorunur

Hadi inşallah sanki değeriniz 8.güne göre düzenli artmış 2 günde 2 katına çıkması gerek ya 8.gün evet 2000 lerde olması gerek . Hiç bi sorun olmaz inşallah da sağlıklı bi şekilde alırsınız bebeğinizi kucağınıza

Cok fena bi grip geciriyorum diyip doktora gitmeden bi erken gebelik yaptim negatif cikti doktor sordugunda gebelik suphem yok dedim kan sonucu beklememek icin igne oldum kortizonluymus iki gun sonra kaset test yaptim gebe oldugumu ogrendim sirf o kortizonlu ilac yuzunden ilk 1.5 ay dusucek gozuyle baktim cunku ilk doktor bu bebek %50 duser bakmama gerek yok demisti ilac isimlerini soyledigimde Simdi 1.5 yasinda bir oglum var erken gebelik %99 yaziyodu %1 bana denk geldi sanirim o yuzden hic guvenmiyorum erken gebelik testine

Evet tam olması gerektiği gibi artmış tabi bu değerlerde kese görünmemesi canımı sıktı biraz daha önce bir boş gebelik bir duş gebelik yaşadığim için korkuyorum inşallah dediğiniz gibi olur herşey yolunda gider...bu arada teşekkürler

Allah uzun omurler versin oglunuza böyle seyleri duyunca biraz olsun için rahatlıyor yani geç döllenme olmuş olabir diyorum bende yoksa 4 gün önce yaptığım gebelik testi negatif çıktı adetin ikinci gününde ancak kaset testte çıktı tam olarak keseyide görmedim endişeliyim biraz inşallah bende sizin gibi sağlıklı bir gebelik geciririm

Rica ederim. İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…