Kafam karıştı

Mia2490

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
82
42
8
34
Arkadaşlar yardım edin bana bu ne demek oluyor adetim 9 gün gecikti 2 yıldır bebek için uğraşıyorum gebelik testi negatif ama ovulasyon testi silik çizgi var kafam çok karıştı bu ne demek oluyor bilen var mı?

Yeşil olan gebelik testi
Pembe olan ise ovulasyon testi bilen varsa bana yardım etsin lütfen

Fotoğraf yüklenememiş. Ama ovulasyon sürekli silik pozitif çıkar zaten anormal bir durum yok şu an için gebe değilsiniz adet gecikmeniz farklı bir nedenden kaynaklanıyordur muhtemelen

Evet yükleyemedim adetim hiç bu kadar gecikmezdi ovulasyon testini denemekte ilk defa aklıma geldi nedense bu akşama kadar gelmezse adetim o zaman yarın doktora giderim ağrıdan yerimde duramıyorum şu dahi içemez hale geldim ağzımda çok acayip bir tat var göguslerime dokunamıyorum bile belki de psikolojiktir bu hisler bilmiyorum ama enteresan şeyler olduğu kesin senin bebisin de hayırlı olsun inşallah

Amin inşallah çok teşekkür ederim. Darısı en kısa zamanda başına. Belki stresli bir dönemden falan geçiyorsunuzdur yada belki geç döllenme gibi bi durum vardır. Düşündüğünüz gibi en iyisi doktora gitmeniz. Yoksa adet olma belirtileri ile gebelik belirtileri karışabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…