Kafam karistii lütfen yardimm :((

Deryaumutt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
18
8
86
Tüm hamisler ve doktorlar merhaba :KK200:

en başından itibaren yasadigim kanamali ve tehlikeli gebeligim hala devam etmekte. Su an 14+5 deyiz ve bugün ikili tarama yaptirdim. Doktorun yoktu ve başka doktor sonuclarima bakti ve ben güvenmiyorum bide siZ incelermisiniz.

Crl.88 mm
Fkh.(+)
NT.1.7
Grade.0
Plesenta.sağ yan
Amnion mayi. Yeterli

Cevaplarinizi bekliyorum.. :anneadayı::anneadayı::KK15::KK15::KK15::KK54:

Eklentiler

• IMG_20151025_164620.webp
    IMG_20151025_164620.webp
    17 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleme:
Sana verilen kağıtta risk yüzdeleri yazmalı. Papp-a trisomi 21 vs

en başından itibaren yasadigim kanamali ve tehlikeli gebeligim hala devam etmekte. Su an 14+5 deyiz ve bugün ikili tarama yaptirdim. Doktorun yoktu ve başka doktor sonuclarima bakti ve ben güvenmiyorum bide siZ incelermisiniz.

Crl.88 mm
Fkh.(+)
NT.1.7
Grade.0
Plesenta.sağ yan
Amnion mayi. Yeterli

bu degerleri açıklayım crl bebegın bas popo arası mesafesı haftasına göre gayet ıyı, n.t ense kalınlıgı o da 3 mm altında olmalı ve normal.. plesenta sag dedıgı bebek sagda konumlanmıs demek. ve amnıyon sıvın yeterlı su an ıcın..
yalnız trisomi 21 ve papp a degerler önemli onlar cutt of yuzdesının altında ise risk sıfır demektır...
yanı sımdılık degerlerın guzel yalnız bıraz gec kalmısın 2 li tarama 11-14 hafta arası yapılıyor.. 14+ lar ge kalınmıs oluyor.

Ya haklisin biraz geç kalmis olabilirim ikili tarama için. Birde bebegin sağda konumlamis demiştiniz. Bu iyi biseymi bana herhangi bir sorun yaratirmi. Afedersiniz ama ilişkide mesela. Uzun suredir ilişki yasakti mesela bana hala korkuyorum

bu kağıt ultrason kağıdı ikili test için kan alınıyor veriler birleştirilip olasılık çıkarılıyor burda olumsuz birşey görmedim ben fkh burun kemiği demek sanırım varmış olumlu bişi nt ense kalınlığı sanırım 1.7 buda olumlu bişi 3mm altında olması beklenir ... crl karın mıydı tam hatırlamıorum ...

bebeğin sağda konumlanmış bilimsel diil ama erkek olabilir :d

Crl.88 mm
Fkh.(+)
NT.1.7
Grade.0
Plesenta.sağ yan
Amnion mayi. Yeterli

Canım bunlar senin ultrason bilgilerin sadece bunlar yeterli değil kan sonucularınınla birlikte değerlendirilip bir risk raporu hazırlanıyor asıl sonuç o

Back
X