• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karmakarışık hemde küçücük sebepten

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
0
Ankara
kızlar buraya yazıyorum ama dert mi değil mi bilemedim daha... 1,5 yıllık sevgilimle bu sbh tartıştık küçük önemsiz bişeydi öğlen buluştuk... ben dün saçımı boyatmıştım saçlarım röfleli uzun 4 cm uzamıştı dibini yaptırdım kahkül kestirdim neyse 3 saat yan yana oturduk farketmedi:33: dayanamadım tartıştık diye mi saçımı farketmemiş gibi yapıyosun dedim baktı baktı yoo k.bakma ama farketmedim haklsın özür dilerim dedi:37: bende üsteledim benle ilgilenmiyon diye. bağırdı önce sabahta tartıştık saç görcek halimmi var başım ağrıo dedi:50: sonra özür diledi falan ama nasıl dikkat etmez insan sevdiğine garip değilmi ilgisinin azaldığı anlamına gelir mi bu sizce :63::63:

Son düzenleme:
canım benim hiç üzülme
erkeklerin çoğu böyle ihmalkarlıklar yapabiliyor
sevgisinin,ilgisinin azaldığını düşünme hiç
bak senin dış görünüşünü hiç önemsemiyor,ruhunla ilgili ne güzel:1:
ilk başta üste çıkmaya çalışmış beyefendi ama,hatalı olduğunu oda biliyor ki sürdürememiş bu durumu:1:

Ne yazık ki erkekler bizim kadar duyarlı değil birçok şeye.Bu sana olan ilgisinin azaldığı anlamına gelmez bence.Boşuna da üzme kendini, hem özür de dilemiş

canım benim hiç üzülme
erkeklerin çoğu böyle ihmalkarlıklar yapabiliyor
sevgisinin,ilgisinin azaldığını düşünme hiç
bak senin dış görünüşünü hiç önemsemiyor,ruhunla ilgili ne güzel:1:
ilk başta üste çıkmaya çalışmış beyefendi ama,hatalı olduğunu oda biliyor ki sürdürememiş bu durumu:1:

sağol canmm yaa bu erkekler çok garip çıkmadan önce her değişikliği anında fark ederdi :97:

Ne yazık ki erkekler bizim kadar duyarlı değil birçok şeye.Bu sana olan ilgisinin azaldığı anlamına gelmez bence.Boşuna da üzme kendini, hem özür de dilemiş

teşekkür ederim arkadaşlar valla içim rahatlıyo yorumlarınızla

aslında normal.ama benim 4.5 yıllık erkek arkadşım sürdüğüm ojeden kıyafetime saçıma kaşıma kadar herşeyi fark eder:)) mesala bigün senin gibi olursam ve farketmediğini söylerse bu çoook önemli olur benim için..ama sizin ilişkiniz nasıl bilemediğimden normalde erkekler farketmeyebilir diyerek seni ferahlatabilirim:)

aslında normal.ama benim 4.5 yıllık erkek arkadşım sürdüğüm ojeden kıyafetime saçıma kaşıma kadar herşeyi fark eder:)) mesala bigün senin gibi olursam ve farketmediğini söylerse bu çoook önemli olur benim için..ama sizin ilişkiniz nasıl bilemediğimden normalde erkekler farketmeyebilir diyerek seni ferahlatabilirim:)

o da fark ediyodu hep eskiden :85:

bu çok da önemli bir problem değil, her ayrıntına dikkat eden bir erkekte sorun vardır hatta. öyle bir erkek olsun istemezdin emin ol:34:

bu çok da önemli bir problem değil, her ayrıntına dikkat eden bir erkekte sorun vardır hatta. öyle bir erkek olsun istemezdin emin ol:34:

bide işin tuhafı bana diyoki sana kızgındım yüzüne bakmadım nasıl göriyim :41: bende daha çok sinirlendm yüzüme bile bakmamışın daha ne konuşuyon dedim ama alttan aldı sonra hep :15:

Son düzenleme:
Sen 4 cm'yi görmedi diye düşünüyorsun, arkadaşım up uzun saçını kahverengiden sarıya döndürdü, kocası değişik bişeyler olduğunu farketmiş ama ne olduğunu anlayamamış :66:

Sen 4 cm'yi görmedi diye düşünüyorsun, arkadaşım up uzun saçını kahverengiden sarıya döndürdü, kocası değişik bişeyler olduğunu farketmiş ama ne olduğunu anlayamamış :66:

:32::32: aman Allahım hemde kocası bu erkekler ya kör yada gördüklerini anlamıyorlar:35:

bnece bu erkeklerin odunluğundan ilgiyle bi alakası yok sadece biraz fazla dikkatlı olsalar ama malesef dikkat etmiyolar salla:37:

Aman canım taktığın şeye bak. Bizdede durum tam tersi. Sevgilim saçını kestirir vs ben farketmem. Aşkım saçımı kestirdim ama sen farketmedin der bana. gerçekten gözden kaçabiliyor bazen. Bu durum ilgimin azalmasından değil ki. Sadece dikkatsizlikten. Yoksa ne sevgim ne ilgim asla azalmaz. Azalmadığı gibi her geçen zamanda artıyor.

Back
X