Kafam karmakarışık...

fthtc

O benim DünyaM :)))
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
39
0
96
Denizli
Merhaba arkadaşlar ; siteyi uzun süreden beri takip ediyorum ama yazmak bugüne nasipmiş. Eşimle 6 aydır evliyiz. dün aksam tv de bir yarısma programı izliyorduk beraber ve yarısmacı da bayandı eşim bi an gaflette ama o şıkta söylenmez ki GÜZELİM ya dedi tvdeki bayana ve ben ona ters bakıncada kendi de afalladı şaşırdı ağzından kaçırdıgı için ve bu sebebten dolayı dünden beri konusmuyorum eşimle özür diledi içimde artniyet olmadan söylediğimi biliyorsun v.s dedi ama benim yanımda bi baska bayana öyle laf etmesi benimde çok zoruma gitti çok kırıldım sizden yardım rica ediyorum kızlar acaba çok mu abarttıyorum bu durumu bi son mu vermeliyim işten eve döndüğümde yoksa konusmamaya devam edip birazz akıllansın mı anlasın mı durumu yorumlarınızı bekliyorum şimdidende kocaman tesekürler hepinize....:46:

ALLAHIM YA TEK SORUNUNUZ BU OLSUN CANIM BENDE 5 AYLIK EVLİYİM anlıyorum kıskançlık krizlerini ama bundada bişi yokki yani :):) benimki bildiğin hatuna bak diyo ben mutfaktayken bide odaya çağırıyo koşa koşa geliyorum sinirlerim tepeme geliyo ama ona kozmu veriyim hiçte kıskanamam valla gencim güzel o beni kıskansın,:):)) şaka bi yana konu bukadarcıksa azcık fazla uzatmışsın ama güzel uzatmalar bunlar çok sık olmamak kaydıyla tek sorunumuz bu olsun :):):))

evet tek sorunumuz bundan ibaret :1: tesekür ederim cevabın içinde biraz rahatladım ama napayim çok seviyorum onu :46:

Erkeklerın hepsı boyle ne yazıkkı :47:Illa bızımde vavvv gecen yakısıklıya bak mı dmeemız gerekıyo psıkolojısını anlatmamız ıcın

:):):):):):))valla 6 ayda ne güzel bundan başka sorun yoksa biz daha aynı evde yaşamayı öğrenemedik:)))

Erkeklerın hepsı boyle ne yazıkkı :47:Illa bızımde vavvv gecen yakısıklıya bak mı dmeemız gerekıyo psıkolojısını anlatmamız ıcın

hahaaa evet öle yapmamız gerekiyo dün benimki hadiseye laf atttı attı en sonunda mustafa sandala bu adamın tarzı süper ya yirim yirim dedim hahaa adam beni çiğ çiğ yicekti ama napıyım sinirlerim tepeme geldi niye laf atıyon dye tartışçağıma en azından oda görsünde içi cız etsin söylemesin bende söylemiyim demi amaaa:37:

hahaaa evet öle yapmamız gerekiyo dün benimki hadiseye laf atttı attı en sonunda mustafa sandala bu adamın tarzı süper ya yirim yirim dedim hahaa adam beni çiğ çiğ yicekti ama napıyım sinirlerim tepeme geldi niye laf atıyon dye tartışçağıma en azından oda görsünde içi cız etsin söylemesin bende söylemiyim demi amaaa:37:

:60: hahhahah ıyı yapmıssın sekerım kısasa kısas :60:

Aslında var ya taktiğin süper uygulamak lazım ben çok beğendim açıkcası

bi ortamdayken, senin yanında, canlı kanlı bi bayana deseydi güzelim, dikkat etmesi için tabiki konuşmadın felan ama bence tv için abarttın :))

:) Belliki eşiniz öylesine kullanmış bu kelimeyi. Ağız alışkanlığından dolayı kullanılan bazı kelimeler gibi çıkmış işte ağzından.
Bundan dolayı küsmeniz doğru değil bence. Üstelik özürde dilemiş eşiniz.

benimki öyle birşey diyecek gözünü oyarım :D hiç tahammül edemem öyle şeylere. bence az bile yapmışın :D

tesekür ederim herkese yorumlarınız için..uzatmamak en iyisi sanırım az sonra gelecek

Back
X