• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karmakark, ok zgnm

justis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
776
1
96
Adana
söze nerden baslayacagımı bilemiyorum üc yıllık bir ilişkim var yapı olarak icine kapanık ve sevgisini pek belli edemeyen bir insan arada cok büyük kavgalarımız tartısmalarımız oldu üstelik ayrı sehirlerdeyiz birara chate üyelini yakalamıstım cok üzülmeme ragmen affettim simdide tesadüf sonucu bir üyeligini gördüm ama takımıyla alakalı önemsemedim yinede icimdeki dürtülere engel olamayıp kontrol ettim üye oldugu sitede sohbet bölümü vardı sifremi unuttum kısmına geldim ve msn adresini yazdım böyle bir e posta adresi bulunamıyor yazdı(profiline baakrken) yani baska benden gizli bir msn adresi olmasıda muhtemeldi??Baska bir adresle üye olmustu sanırım benim bilmedigim zaten ilgisizlik yüzünden problemler yasarken buda kacınılmaz son oldu ve bitti cok üzgünüm üstelik bunları sorarken bana cok celiskili konustu biraz kaba bir tabir olacak ama kıvırdı yalan üstüne yalan misali buda cok agırıma gitti baska msn adresi ve bu kendimi aldatılmış gibi hissediyorum ne yapmalıyım arkadaslar o herseyi inkar etti ama ayrılırkende dünden razıydı tespitlerim dogru dimi kafam karmakarısık :gitme:

Son düzenleyen: Moderatör:
yani herhangi bir yazışmasını falan yakaldınız mı kuruntu mu sizinki? keşke bir kaç zaman sizde ondan gizli oraya üye olup chatte izleseydiniz durumunu. ondan şüphelendiğiniz için anlattıklarının yalan olduğunu düşünüyorsunuz ama gercekten öylemiydi acaba. mesela benimde 2 tane mail adresim var ve evde ayrı laptopum olmasına rağmen eşim msn adresimi bile bilmez ama onu aldatmıyorum anlatabildim mi :)

yani herhangi bir yazışmasını falan yakaldınız mı kuruntu mu sizinki? keşke bir kaç zaman sizde ondan gizli oraya üye olup chatte izleseydiniz durumunu. ondan şüphelendiğiniz için anlattıklarının yalan olduğunu düşünüyorsunuz ama gercekten öylemiydi acaba. mesela benimde 2 tane mail adresim var ve evde ayrı laptopum olmasına rağmen eşim msn adresimi bile bilmez ama onu aldatmıyorum anlatabildim mi :)

.............................

Son düzenleme:
takımıyla ilgili site olunca önemsemedim ama bakınca dedigim gibi oldu :gitme:

ama şu da var kadın hisseder derler ya. genelde de doğrudur. hissetiyseniz üzerine gidin ama zaten ayrılmaya hevesliysede bırakın.. sizi daha cok üzmesin

Üye olduğu site paylaşım sitesi mi yoksa sohbet daha mı ağırlıklı hem ortada bişey yok gibi fazla büyütmüyo musunuz :sm_confused:

Üye olduğu site paylaşım sitesi mi yoksa sohbet daha mı ağırlıklı hem ortada bişey yok gibi fazla büyütmüyo musunuz :sm_confused:

taraftar sitesi sanırım ama sohbet bölümüde var birsürü bayan yani benim takıldıgım bu ve diger benden gizledigi msn adresi yerimde olsanız sizde farklı seyler düsünmezmiydiniz sifremi unuttum kısmına adresini yazıyorum kabul etmiyor demekki baska adresi var :gitme:

ama şu da var kadın hisseder derler ya. genelde de doğrudur. hissetiyseniz üzerine gidin ama zaten ayrılmaya hevesliysede bırakın.. sizi daha cok üzmesin

problemlerimiz vardı ve buda beni yeterince üzdü ayrıldık ayrılırkende pek umrunda oldugu söylenemez hatta hiç degildi senağlama

Belkide Sadece Takım ıçin O Sitededir..

Bence Karşılıklı Konuşmadan Kesip Atmayın..

Belkide Sadece Takım İçin O Sitededir..

Bence Karşılıklı Konuşmadan Kesip Atmayın..

konuştum ama üye oldugu tarih cok yakın ve bana yıllar önce olmusumdur üye olmadım gibi saçma sapan seyler söyledi herseyi saçma sapan bir sekilde inkar etmeye calıstı :gitme:

ben sevmem sevgilisi eşi nişanlısı olan insanların ne maksatla olursa olsun chat üyeliklerini sohbetlerini fln sohbet isterse etmesi gereken kişi var zatenn:olmaz:

ayrılığı hemen kabul etmesi düşündürücü bence
şimdi siz tamamen ayrıldınız mı canım anlamadım ben

problemlerimiz vardı ve buda beni yeterince üzdü ayrıldık ayrılırkende pek umrunda oldugu söylenemez hatta hiç degildi senağlama

Ehhh isabetli olmus o zaman güzelim, niye bu kadar üzüyorsunki kendini?:delphin:

Demek adam firsat ariyormus...kendi bitirecek kadar delikanli degilmis senin bitirmen isine gelmis.....bu kadar basit...:kahve:

O simdi hayatindan gayet mutlu belkide...senin kendini böyle yipratmana degermi Allah askina? :teselli:

konuştum ama üye oldugu tarih cok yakın ve bana yıllar önce olmusumdur üye olmadım gibi saçma sapan seyler söyledi herseyi saçma sapan bir sekilde inkar etmeye calıstı :gitme:

hemen inkar ederler zaten,önce arkadaşım adıma üye oldu ,ben hiç anlamam öyle şeylerden derler,sonra yıllar önce üye oldum silmemişim derler,yani itiraf ettirene yada o sayfayı açıp üyelik tarihini gösterene kadar sonuna kadar yalan söylerler ,eğlencesine derler sonrada,1-2 yere üye olmuştur güya ama bir bakarsınız 5-10 tane çıkar.

eyvahlar olsun
taraftar sıtesıne uye olmus ıyıde hıc bı sıteye gıremezmı uye olamazmı hıc erkek bayanla bı konu ustunde konusamazmı? bırakın bukadar sıkarsanız tabıkıde ayrılmak ıcın ısteklı olur ..

eyvahlar olsun
taraftar sıtesıne uye olmus ıyıde hıc bı sıteye gıremezmı uye olamazmı hıc erkek bayanla bı konu ustunde konusamazmı? bırakın bukadar sıkarsanız tabıkıde ayrılmak ıcın ısteklı olur ..

Sevgili KAR; ne zaman senin yorumunu bir başlıkta görsem ne kadar mantıklı bir bayan derim. Gene iyi bir yorum... Gayet mantıklı. Duygularıma tercüman oldun resmen.

Sevgili arkadaşım; kimseyi sıkmak iyi değil... Bu kocan olsun sevgilin olsun.
Rahat olman lazım biraz, erkek kendini vazgeçilmez saymamalı...
Ve bırak o zaten seninse hep senin kalır... Güven varsa problem yoktur zaten.

canım ister yapsın ister yapmasın önemli olan senin hissettiklerin yani anlatmak istediğim ona her davranışında şüphe ile yaklaşıyorsan bitir ilişkini ilerde daha büyük sorunlar olabiliyor.ben şuan nişanlıyım.sevgiliyken her gördüğüm hatayı yutum.bi daha yapmaz dedim ama insan huyundan vazgeçmiyo.o yüzden şüphelerle yaşama derim ben(nişanlımın öyle sitelerle pek ilgisi yoktu bizim tartışmamız içine kapanıklığı yüzünden oluyordu)ama onu aştık sonunda:asigim:

eyvahlar olsun

elbette konusabilir ama bunu neden bende gizli yapıyor birkaç kere bu konular üzerinde yogunlastık hatta en son konusmamızda bana dürüst davransa bunu bu kadar problem yapmayacagımı belirtmiştim ama o bunun yerine sürekli saçmaladı sanırım kendimi ifade edemiyorum yinede tskler yorumunuz icin

Ehhh isabetli olmus o zaman güzelim, niye bu kadar üzüyorsunki kendini?:delphin:

Demek adam firsat ariyormus...kendi bitirecek kadar delikanli degilmis senin bitirmen isine gelmis.....bu kadar basit...:kahve:

O simdi hayatindan gayet mutlu belkide...senin kendini böyle yipratmana degermi Allah askina? :teselli:

haklısın cnm senağlama

Back
X