söze nerden baslayacagımı bilemiyorum üc yıllık bir ilişkim var yapı olarak icine kapanık ve sevgisini pek belli edemeyen bir insan arada cok büyük kavgalarımız tartısmalarımız oldu üstelik ayrı sehirlerdeyiz birara chate üyelini yakalamıstım cok üzülmeme ragmen affettim simdide tesadüf sonucu bir üyeligini gördüm ama takımıyla alakalı önemsemedim yinede icimdeki dürtülere engel olamayıp kontrol ettim üye oldugu sitede sohbet bölümü vardı sifremi unuttum kısmına geldim ve msn adresini yazdım böyle bir e posta adresi bulunamıyor yazdı(profiline baakrken) yani baska benden gizli bir msn adresi olmasıda muhtemeldi??Baska bir adresle üye olmustu sanırım benim bilmedigim zaten ilgisizlik yüzünden problemler yasarken buda kacınılmaz son oldu ve bitti cok üzgünüm üstelik bunları sorarken bana cok celiskili konustu biraz kaba bir tabir olacak ama kıvırdı yalan üstüne yalan misali buda cok agırıma gitti baska msn adresi ve bu kendimi aldatılmış gibi hissediyorum ne yapmalıyım arkadaslar o herseyi inkar etti ama ayrılırkende dünden razıydı tespitlerim dogru dimi kafam karmakarısık :gitme:
Son düzenleyen: Moderatör: