o seni kendıne değil, anasına almış
ayrıca niye ' evet işe girdim'' demedın ki? umut vardı ıcınde bence
bundan sana bır halt olmaz
valla iş oralara geldıyse o kocadan bişi beklemeewet kesinlikle ailesine almış beni kendine değil.bende pişman oldum neden evet işe girdim demedim bilmiyorum.ama beni haksız buluyo o konuda babam keşke öyle yazmasaydın diyo.ben bilerek yazdım beni attı gitti babamı arayıp bundan dolayı ayrılacam şu hatası var demedi.ben ders vermek için yaptım.
valla iş oralara geldıyse o kocadan bişi beklemebir erkek kolay kolay yuvasını yıkmak ıstemez ve çocugu da varsa.
anasıyla yaşlansın o..gercı bulur onlar başka bir stres topu kendılerıne
ama kımse kalıcı olmaz. madem babanın evıne kadar vardı iş, ciddi anlamda bunaldıysan, ailen de yanındaysa
boşan.
bebegın daha küçük bu durumu degerlendır
peki evladı, o da mı yokmus?zaten ipler koptu neredeyse.bana ders vermek istiyo benim dönüp yalvarmamı bekliyo.ben bi şey yapmadım ki.annesi yüzünden eşime de soğuk davranmaya başladım haa hak etti tabi çünkü o annesinden başka bi şey görmedi 2 sene içinde.yüzüme karşı da diyo zaten annemden başka kimsem yok benim diyo.
peki evladı, o da mı yokmus?
bence ziyan etme hayatınaevladı var fakat hiç bi zaman normal bi evli gibi yaşama fırsatı vermediler bana.tabi çocuğuma da yansıdı bu evet küçük bebek daha ama ona olan ilgisi de annesi yüzünden azaldı.annesi bırak der bırakır çocuğu ne fark eder o zaman onun yanında olsak ki.
aileler neden girer ki iki kişi arasınaKeşke eşiniz sizi savunabilseydi siz elinizden geleni yapmışsınz iki yıldır alttan almış, kv ile günlerini geçirmişsinz ona rağmen size değer verilmiyorsa ve ailenin yanına gidecek kadar olay büyüdüyse pes etme derim.. Boşanmak kolay şey değil o konuda son karar sizindir tabi ki ama boşanmasanız bile eşiniz sizin yaşadığın bungunluğu ve yaptığı haksızlığı anlasın .. evi eşi çocuğu olmadan görsün,eksik hissetsin.. hiç arama sonuçta ailen yanındaymış.. bugün biraz burda konuları okudum da .. erkekler eş ve anne arasındaki dengeyi kurmadığı sürece bayanların derdi bitmez
ewet aramızdaki dengeyi hiç kuramadı.üstelik annesi hakkında tek bi kelam edip eşimi doldurma çabasında olmadım o da söylüyo yapmadın diyo.annesi ben odaya yatmaya gittim beni şikayet etti.benim yüzüme karşı saydırdığı hakaretleri hele ömrüm boyunca unutamam.eşim gaza geldi benim üstüme yürüdü.böyle evlilik olmaz ki.böyle yıllarımı geçiremem ki.birazcık eşimden yana umudum olsa ama yok biliyorum.allah beni utandırmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?