merhba ben 2 yıllık evliyim .ama eşimle şuan boşanma aşamasında gibiyim.babamın evine geldim.ben evlendiğim günden beri kaynanaım baskısını yaşadım.yediğim şeye giydiğim kıyafete hep karıştı.eşimde buna izin verdi tabii.hep annesinin yanında oldu.15 gün oldu babama geleli hiç aramadı bile umrunda değil beni kapıda bıraktı ailemle yüzleşmedi görmedi.annesi hastalandı şimdi hep ilgi alaka naz niyaz istiyo eşime beni sürekli şikayet ediyo.ben çöp atmaya gitsem annesinden izinalmak zorundayım o derece beni sıktılar.annesiyle akşama kadar konuşup yalnız bırakmamam için baskı yaptı.annesi bana hayatımda duymadığım hakaretleri etti tek bir kelime edip geri cevap vermedim amaa surat yaptım soğuk durdum tabii bu kadarına hakkım olmalı.bu sefer bana surat yapıyo oğlum bu dedi oğlunu üstüme saldı.ben daha dayanacak gücüm kalmadı.10 aylık bi kızım var.gecen gün faceden sırf eşimi kışkırtmak için yeni iş yeni hayat yeni bir imaj yadım dün beni aradı işemei girdin sen dedi yok dedim iyi eşyalarını gönderiyorum adresini ver dedi.ben alıcam zahmet etme sen dedim kapattık.benim dönüp yalvarmamı bekliyolar ama biliyorum ki mutsuz olucam dönersem baskı altında kalıcam ne yapayım çocuğum var diye mutsuz olmaya mahkum muyum.