• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karmamarışık napmalıyım

zeliha52

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
230
20
118
merhba ben 2 yıllık evliyim .ama eşimle şuan boşanma aşamasında gibiyim.babamın evine geldim.ben evlendiğim günden beri kaynanaım baskısını yaşadım.yediğim şeye giydiğim kıyafete hep karıştı.eşimde buna izin verdi tabii.hep annesinin yanında oldu.15 gün oldu babama geleli hiç aramadı bile umrunda değil beni kapıda bıraktı ailemle yüzleşmedi görmedi.annesi hastalandı şimdi hep ilgi alaka naz niyaz istiyo eşime beni sürekli şikayet ediyo.ben çöp atmaya gitsem annesinden izinalmak zorundayım o derece beni sıktılar.annesiyle akşama kadar konuşup yalnız bırakmamam için baskı yaptı.annesi bana hayatımda duymadığım hakaretleri etti tek bir kelime edip geri cevap vermedim amaa surat yaptım soğuk durdum tabii bu kadarına hakkım olmalı.bu sefer bana surat yapıyo oğlum bu dedi oğlunu üstüme saldı.ben daha dayanacak gücüm kalmadı.10 aylık bi kızım var.gecen gün faceden sırf eşimi kışkırtmak için yeni iş yeni hayat yeni bir imaj yadım dün beni aradı işemei girdin sen dedi yok dedim iyi eşyalarını gönderiyorum adresini ver dedi.ben alıcam zahmet etme sen dedim kapattık.benim dönüp yalvarmamı bekliyolar ama biliyorum ki mutsuz olucam dönersem baskı altında kalıcam ne yapayım çocuğum var diye mutsuz olmaya mahkum muyum.

o seni kendıne değil, anasına almış :ssz:

ayrıca niye ' evet işe girdim'' demedın ki? umut vardı ıcınde bence
bundan sana bır halt olmaz

Son düzenleme:
o seni kendıne değil, anasına almış :ssz:

ayrıca niye ' evet işe girdim'' demedın ki? umut vardı ıcınde bence
bundan sana bır halt olmaz

ewet kesinlikle ailesine almış beni kendine değil.bende pişman oldum neden evet işe girdim demedim bilmiyorum.ama beni haksız buluyo o konuda babam keşke öyle yazmasaydın diyo.ben bilerek yazdım beni attı gitti babamı arayıp bundan dolayı ayrılacam şu hatası var demedi.ben ders vermek için yaptım.

ewet kesinlikle ailesine almış beni kendine değil.bende pişman oldum neden evet işe girdim demedim bilmiyorum.ama beni haksız buluyo o konuda babam keşke öyle yazmasaydın diyo.ben bilerek yazdım beni attı gitti babamı arayıp bundan dolayı ayrılacam şu hatası var demedi.ben ders vermek için yaptım.
valla iş oralara geldıyse o kocadan bişi bekleme:34: bir erkek kolay kolay yuvasını yıkmak ıstemez ve çocugu da varsa.
anasıyla yaşlansın o..gercı bulur onlar başka bir stres topu kendılerıne
ama kımse kalıcı olmaz. madem babanın evıne kadar vardı iş, ciddi anlamda bunaldıysan, ailen de yanındaysa
boşan.
bebegın daha küçük bu durumu degerlendır

valla iş oralara geldıyse o kocadan bişi bekleme:34: bir erkek kolay kolay yuvasını yıkmak ıstemez ve çocugu da varsa.
anasıyla yaşlansın o..gercı bulur onlar başka bir stres topu kendılerıne
ama kımse kalıcı olmaz. madem babanın evıne kadar vardı iş, ciddi anlamda bunaldıysan, ailen de yanındaysa
boşan.
bebegın daha küçük bu durumu degerlendır

zaten ipler koptu neredeyse.bana ders vermek istiyo benim dönüp yalvarmamı bekliyo.ben bi şey yapmadım ki.annesi yüzünden eşime de soğuk davranmaya başladım haa hak etti tabi çünkü o annesinden başka bi şey görmedi 2 sene içinde.yüzüme karşı da diyo zaten annemden başka kimsem yok benim diyo.

zaten ipler koptu neredeyse.bana ders vermek istiyo benim dönüp yalvarmamı bekliyo.ben bi şey yapmadım ki.annesi yüzünden eşime de soğuk davranmaya başladım haa hak etti tabi çünkü o annesinden başka bi şey görmedi 2 sene içinde.yüzüme karşı da diyo zaten annemden başka kimsem yok benim diyo.
peki evladı, o da mı yokmus?

peki evladı, o da mı yokmus?

evladı var fakat hiç bi zaman normal bi evli gibi yaşama fırsatı vermediler bana.tabi çocuğuma da yansıdı bu evet küçük bebek daha ama ona olan ilgisi de annesi yüzünden azaldı.annesi bırak der bırakır çocuğu ne fark eder o zaman onun yanında olsak ki.

evladı var fakat hiç bi zaman normal bi evli gibi yaşama fırsatı vermediler bana.tabi çocuğuma da yansıdı bu evet küçük bebek daha ama ona olan ilgisi de annesi yüzünden azaldı.annesi bırak der bırakır çocuğu ne fark eder o zaman onun yanında olsak ki.
bence ziyan etme hayatına
o nasıl bır baba yaa.. anladık sana koca degıl, ama bari evladına baba olsaydı. kendını sevıyorsan
hayatını böyle bir hasta için feda etme

aileler neden girer ki iki kişi arasına:41: Keşke eşiniz sizi savunabilseydi siz elinizden geleni yapmışsınz iki yıldır alttan almış, kv ile günlerini geçirmişsinz ona rağmen size değer verilmiyorsa ve ailenin yanına gidecek kadar olay büyüdüyse pes etme derim.. Boşanmak kolay şey değil o konuda son karar sizindir tabi ki ama boşanmasanız bile eşiniz sizin yaşadığın bungunluğu ve yaptığı haksızlığı anlasın .. evi eşi çocuğu olmadan görsün,eksik hissetsin.. hiç arama sonuçta ailen yanındaymış.. bugün biraz burda konuları okudum da .. erkekler eş ve anne arasındaki dengeyi kurmadığı sürece bayanların derdi bitmez :31:

aileler neden girer ki iki kişi arasına:41: Keşke eşiniz sizi savunabilseydi siz elinizden geleni yapmışsınz iki yıldır alttan almış, kv ile günlerini geçirmişsinz ona rağmen size değer verilmiyorsa ve ailenin yanına gidecek kadar olay büyüdüyse pes etme derim.. Boşanmak kolay şey değil o konuda son karar sizindir tabi ki ama boşanmasanız bile eşiniz sizin yaşadığın bungunluğu ve yaptığı haksızlığı anlasın .. evi eşi çocuğu olmadan görsün,eksik hissetsin.. hiç arama sonuçta ailen yanındaymış.. bugün biraz burda konuları okudum da .. erkekler eş ve anne arasındaki dengeyi kurmadığı sürece bayanların derdi bitmez :31:

ewet aramızdaki dengeyi hiç kuramadı.üstelik annesi hakkında tek bi kelam edip eşimi doldurma çabasında olmadım o da söylüyo yapmadın diyo.annesi ben odaya yatmaya gittim beni şikayet etti.benim yüzüme karşı saydırdığı hakaretleri hele ömrüm boyunca unutamam.eşim gaza geldi benim üstüme yürüdü.böyle evlilik olmaz ki.böyle yıllarımı geçiremem ki.birazcık eşimden yana umudum olsa ama yok biliyorum.allah beni utandırmaz inşallah.

ewet aramızdaki dengeyi hiç kuramadı.üstelik annesi hakkında tek bi kelam edip eşimi doldurma çabasında olmadım o da söylüyo yapmadın diyo.annesi ben odaya yatmaya gittim beni şikayet etti.benim yüzüme karşı saydırdığı hakaretleri hele ömrüm boyunca unutamam.eşim gaza geldi benim üstüme yürüdü.böyle evlilik olmaz ki.böyle yıllarımı geçiremem ki.birazcık eşimden yana umudum olsa ama yok biliyorum.allah beni utandırmaz inşallah.

kararınızı vermiş gibisiniz zaten.. Allah utandırmasın iyilerle karşılaştırsın inşallah ne mutlu ki aileniz destekçiniz.. Hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun

Back
X