- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi coco_cambo
nerden başlıyım bılmıyorum..kendımı önce anlatayım ki aklınızda soru ısaretı kalmasın.25 yasındayım 1 seneye yakın evlıyım.1,5 sene çıktıktan sonra severek evlendık.rabbım yoklugunu gostermesın benı en ıyı anlayan,tamamlayan başka bırı o..hayran oldugum bırı..o da da benı sevıyor hıssedıyorum..ama benim iç dunyam cok kotu.cok karısık seyler yasıyorum..ruh saglıgım suphelı sanırım.deli dolu bırıyım..her anım hareketlı.eşimde tam zıttı.ağırdır.bana evın maskotusun dıyor.çocuğa gerek yok senı bazen kız cocugum gıbı sevıyorum dıyor bende şımarıyodum.ama nolduysa arkadasının esı hamıle kalınca esımın de ruh halı degıstı.cocuk ıstıyo..eskıden 3 sene yapmayız dıyodu.arabamızı alırız.zten balayımız duzgun olmadı falan.ama sımdı cocuk yapalım senın gıbı bıcır bişey olsa ne ıyı olur falan..ıcım yanıyor cunku yapamam.anksiyete tedavısı gordum 20 yasındayken.hala kalıntıları var..aynı zamanda manık yanı bıpolarım sanırım.doktora gıttım.ılac verdı ıçmedım cunku hyatımda hıc yasamadıgım korkuları yasadım.zatece dıkkat dagınıklıgı ıcın gıtmıstım oysaki.eşim ilaç kullanmamın gerek olmadıgını soyluyor.kendım atlatabılırmışım.hiperaktıf bı yapım var.tabırı caızse p.çliğe vuruyorum hayatı.eşimden hiç bişeyımı saklamadım.bak ben bunu yasadım bu kafadayım..hamdolsun ben senı delı halıne asıgım deyıp kabul ettı.ama sımdı hamıle kalamam.9 ay o buhranda kendımı kaybederım.duygu durumum değişken.mesela bugun cok neselıysem yarın isyankar umutsuz..5 gun adetım gecıkse duygusallıgım tavan yapıyor.ve araştırdıgım da duygu durumda ınış cıkıs yasayanların hamıle kalmamaları tedavıye başlayıp sonuc alana kadar hamıl kalmamalı denılıyor.ama tedavıye nerde nasıl ne sekılde başlıcam nasıl bı yol izlicem ne kadar surucek bılmıyorum.hıc bu hastalıgı olan yada boyle bı yakını olan hamılelık yasayan varmı?llutfen bana akıl verın.yanlış bısey yapıp evlılıgımı ucuruma suruklemek ıstemıyorum...