- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
Arkadaşlar merhaba içimi dökmeye gerçekten ihtiyacım var okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. 2 yaşında evladım var ALLAH uzun ömür versin annem bakıyor bnde kalıyor haftasonu evine gidiyor son zamanlarda evde sıkıntılar var kardeşimle ilgili vs .bunların hepsi doğal olarak bana yansıyor annemin ruh hali iyi değil yani.aralıklarla annemin açtığı bazı konular var içimi acıtan ..bizler için çok fedakarlık yaptığını gün gezme vs. hiç bir yere gitmediğini ders çalışalım okuyalım diye başımızda hep durduğunu anlatıyor bana son zamanlarda daha çok demeye başladı 25 yaşında erkenden evlendin eve hiçbir katkın olmadı x kişisi annesinin sigortasını yatırmış annesini emekli etmiş..a ile b kardeşler bir olup annelerine ev almışlar vs..ben kamuya mühendis olarak atandım iyi maaşım var şükür annemlere destek olmaya hep çalıştım daha geçen ay tv ünitesi aldım onlara misal ama asla bnden memnun değil..bu arada ihtiyaç sahipleri değiller evleri var ama bu bnde sürekli kendimi sorgulamaya itiyor vicdan yapıyorum iyi bir evlat değilim sanırım uyuyamadım dün gece yazım hatam varsa affola