- Konu Sahibi aglayanbulutlar
ya arkadaşlar mesela ben küçüklüğümde bir kaç hastalık filan geçirdim.yani talihsizlikler yaşadım.şimdi geldim 20 yaşıma mesela yani kariyer anlamında bişeyler yapamıyorum henüz.çok cnm skılıyo bu duruma.yani diyorum baştan talihsizlik buldu sonra devam mı etti acaba???* mesela o yüksek yerlerde olan insanlar böyle kanser,işitme kaybı,görme kaybı,psikolojik problemler geçirmemiş insanlar mı oluyolar? yani topluma yeterince faydalı olabilmek için onlar özel yaratılmış insanlar mı acaba? mesela sürekli psikolojik problemler yaşayan insan iyi bir meslek sahibi olamaz mı? ben hep bakıyorum o doktorlar filan ne bileyim böyle psikolojik rahatsızlık geçirmemiş yada çok önemli hastalıklar geçirmemiş insanlar.kısacxası sağlıklı bir çocukluk geçirmiş insanlar.yani iş hayatında yaşadığı zorluklar olabilir ondan bahsetmiyorum.sağlık açısından.bu unutkanlık filan ne bileyim hep normal insanlarda mı olur.onlar neden hep sağlıklı olur?yani ben mi yanılıyorum anlamadım.lütfen kafama çok takıldı.görüşlerinizi bekliyorum