• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafama gore kullansam ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Selam kizlar .
temmuz ayinda e.coli bakterisi yuzunden idrarda yolu enfeksiyonu olmustum haff oranda .
Kotu koku filanda vardi . Doktor bi ilac yazdi antibiyotik onu kullndm koku gecmsti . Simdi yine her zmn kotu bi koku oluyor . Cok rahatsz lik veriyor cdden .
Evliyim bu arada . Cdden koku kotu oluyor . Yine ayni antibiyotigi alsam olurmuki Ayrica ne yapablrm ?
Sirke li su falan yaziyor nette ise yarar mi ki ?

belkı mantardır
kafanıza gore ılac kullanmayın derım doktora danısın hele antıbıyotık! dıkkat edın
sırkelı su ben kullanıyorum arada sorun olmasada dezenfekte edıyor kasıntı varsa onu alır uzun vadelı kullanmayın sıkayetınızı gecırmez

Canim sirkeli su yakar. Mantar olmus olabilirsin yine doktora git bence. Kadin hastaliklari önemli. Doktor x bakterisine göre ilac vermis ama sende y bakterisi varsa aynı ilaç hastalığı ilerletebilir

Sakin kafana gore kullanma canım. mutlaka doktora git. Sen idrar yolu enfeksiyonu zannedersin ya mantarsa ya da Adını bilmediğimiz başka bir rahatsızlık
sakın ihmal etme Geçmiş olsun. Ha bu arada İdrar yolu enfeksiyonlarına bol su içmek çok faydalıymış Doktorum söylemişti

sacmalik, idrar yolu iltihabiysan kokudan once sancin olur tahlilde nitrit pozitif olmak zorundafir, iye yoksa antibiyotik aliyorsan vajinal mantara yakalanman artar. antibiyotikler bu bolgedeki yararli bakterileri yok eder mikrop kapmaya musait olur.Bence sivi az iciyorsunuz idrar koyulastigi icin koku keskinlesiyor.akintida koku varsa kadin doguma gidin

risk almayın, ufacık bi antibiyotiği bi kere içmek bile yanlış bakteriyi öldürdüğünde daha büyük sorunlara yol açıyor. yarın doktora gidin sorununuzu aynen böyle anlatın belki eşinizin de ilaç kullanması gereklidir birbirinize bulaştırıyorsunuzdur.

Back
X