• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafama şapka takacağım artık sadece

aaa aayynı ben yahu. benimki de iyi dayanıyor helal olsun:KK70:kısmen de olsa ben de öğrendim artık maymun gözünü açıyor yavaştan. yaşla da alakalı sanırım ben de 23ümHoppa

Bence de yaşla ilgili, keşke çocukken sahip olduğumuz masumiyeti koruyabilseydik:KK72: ne kadar süredir çıkıyorsunuz:KK71:

Evet. Dostluğa, aileye çok önem veriyorum. Kendi derdimi bırakıp dostuma yardım ederim gerekirse. Yaşamayı seviyorum, insanları seviyorum fakat dönüp bakıyorum sonra kendime, gördüğüm profil beni üzüyor. İnsanlar mı çok akıllı yoksa kendilerini öyle mi sanıyorlar bilemiyorum
Bende sizin gibiyim.ama dostlarimin oncelikleri farkli oluyor hep.yardim etmeyi cook seviyorum.paylasmayi ilgilenmeyi..
Keske sizin gibi insanlar dostum olabilse.
Cok ayri gezegenlerde yasiyor ayni nitelikteki insanlar

Bende sizin gibiyim.ama dostlarimin oncelikleri farkli oluyor hep.yardim etmeyi cook seviyorum.paylasmayi ilgilenmeyi..
Keske sizin gibi insanlar dostum olabilse.
Cok ayri gezegenlerde yasiyor ayni nitelikteki insanlar

Keşke. Hayat bazen acı veriyor en yakınlarında art niyet görünce. Herkes mi böyle diyorum artık yani güvenim kalmadı kimseye anne babam ve sevgilimden başka

Back
X