Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım nasıl baslancagına drun karar verıyo uzun protokolse adetının 21. gunu lucrın dednılen ılaca baslıyosun sonra adetın baslıyo ve 3. gunu yumurta gelıstırıcı ılaclara baslıyosun yumurtalar yeterı buyukluge gelene kadar devam edıyosun sonra catlatma ıgnenı yapmanı soyluyorlar ıgneden 36 saat sonra yumurtaların toplanıyo ve dollenıyo toplamanın 4. gunu sana taransfer edılıyo ve gecmek bılmeyen 12 gun baslıyor
çok sağol asudecim 6 yıldır uğraşıyorum 3 aşılamam oldu ilk tuttu ama 5 aylık düşüğüm oldu ondan sonrada olmadı tüp bebeğe karar verdik en sonunda aşamalarını merak ediyordum
canım öncelikle hayırlı olsun,yeni tüp bebek yaptırdım 12 gün beklemedeyim istanbul acıbademde yaptırdım kafana takılan ne varsa cevaplarım emin ol şu an kafandaki soruları ,karmaşaları, anlıyorum herşey gönlünce olsuna.s.
valla bu lucrini ben kullanmadım.. galiba onu adet düzensiziliği olanlar kullanıyo ben direk 3. gün ymurta geliştiriciyle başladım... sonrasında takipler oldu.. çatlatma iğnesi transfer sonra... yine progestoron iğnelrim kan sulandırıcı iğnelrim vardı...
allah yardımcın olsun canım...
bende transfer olayını merak ediyorum...
acı veren birşey mi?
benim ağrı eşiğim o kadar düşük ki,dr.um vajinusmus olmamdan şüphelendi,halbuki yok öyle birşey...
transferi anestezili istedim ama dr.um tutunma şansını azaltır dedi....
transferi anestezili yaptıran var mı?
bende transfer olayını merak ediyorum...
acı veren birşey mi?
benim ağrı eşiğim o kadar düşük ki,dr.um vajinusmus olmamdan şüphelendi,halbuki yok öyle birşey...
transferi anestezili istedim ama dr.um tutunma şansını azaltır dedi....
transferi anestezili yaptıran var mı?
Canım transferden o kadar korkma acı veren bir durum değil.Normal muayenedeki gibi açıyorlar çok ince bir katater yardımıyla embriyoları rahme bırakıyolar.Kateteri hissetmiyosun bile.Ultrosonda emriyoların bırakıldığını görüyosun çok heyecanlı güzel bir duygu.Sen ne kadar rahat olursan rahme tutunmaları o kadar kolaylaşır.Bol şanslar.