Kafama takılıyor

Pembe-kedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2016
207
98
13
merhaba, çok uzatmadsn merakımı sizlerle oaylasmak istiyorum;

Bayramda bir bayan eşinin yada bir kız sevgilisinin elini öpermi zorunlumu bu neden öper yada? bi kaç ay önce bi arkadastan böyle bisey duydum hayatımda ilk defa duyuyorum ne alaka anlamadım baya tersledi resmen beni ogunden beri merak içindeyim bu konuda hiç te bilgim yok bileniniz duyanınız varya paylasırmısınız yahu herkes farklı söylüyor kimsede net cevap yok

Ömrümde kimsenin elini öpmedim açıkçası. Ama eşim istese mutlu olacaksa öperdim dudağma mı yapışır.

Ben opüyorum eşimin elini benden 7 yaş büyük öptüğüm de hoşuma gidiyor şahsen:) sonra da kızım opuyor 3 yaşında

Ben de sakasina esimin elini operim sonra oda benim elimden baslayarak :KK8:

Isteyen oper istemeyen opmez, cidden neden takildiniz bu kadar?

merhaba, çok uzatmadsn merakımı sizlerle oaylasmak istiyorum;

Bayramda bir bayan eşinin yada bir kız sevgilisinin elini öpermi zorunlumu bu neden öper yada? bi kaç ay önce bi arkadastan böyle bisey duydum hayatımda ilk defa duyuyorum ne alaka anlamadım baya tersledi resmen beni ogunden beri merak içindeyim bu konuda hiç te bilgim yok bileniniz duyanınız varya paylasırmısınız yahu herkes farklı söylüyor kimsede net cevap yok

Malesef yapan ve yaptıran var.. Gerçi ben burnuma soksa öpmem ama bizde yoktur zaten :KK48:
Benim sülalemde hiç olmasa da eskilerde de vardır diye biliyorum, sürdüren de var ama çok ataerkil aileler sürdürüyor, zaten el öpmekle kalmıyor kadın öyle ailelerin içinde :KK51:

Kafanızı neden böyle şeylerle meşgul ediyorsunuz?
Mesguliyet değilde arkadas ortamında bir çiftin lafıyla açılmıs merak konusu olmus bisey yanlızca :) acıkcası doğrusunu öğrenmek istiyorum

Mesguliyet değilde arkadas ortamında bir çiftin lafıyla açılmıs merak konusu olmus bisey yanlızca :) acıkcası doğrusunu öğrenmek istiyorum

Bu durumun tek doğrusu yoktur. Bence anne, baba, yaşlı eli öpülebilir de eş ve sevgili nereden çıktı? :stop:

Ben de sakasina esimin elini operim sonra oda benim elimden baslayarak :KK8:

Isteyen oper istemeyen opmez, cidden neden takildiniz bu kadar?

Ortaya bir laf uzerine atıldı merak konusu oldu bilmem ki normalde takılmam saçma geliyor ama herkesden baska bir görüs çıkması merakımı arttırdı :)

:KK33:
Bu durumun tek doğrusu yoktur. Bence anne, baba, yaşlı eli öpülebilir de eş ve sevgili nereden çıktı? :stop:
Bende öyle dusunuyorum aile buyuklerinin eli öpülür benim bildiğim yanlızca meğer böyle seylerde varmıs neyse öğrenmem iyi oldu yinede

Back
X