kafamda deli sorular :)

merhaba arkadaslar aranjza yeni katildim bende acaba hamilemiyim diyenlerdenim :)

• bebis

OY: 0 0,0%
  • bebis varmi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

nuray anne adayi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
112
34
38
34
merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim :) 4 aylik evliyim bende ilk 1.5 ay kadar korundum sonra biraktim esimde korunuyordu o da bjrakti en son gecen pazar yani 30.12.2014 te yakinlastik o da kendini birakti ve bu hafta boyu korunmadik yani anlayacaginiz 5-6 gundur kasiklarim agriyor adetimede 10 gun var arada hafif mide bulantisi sanki karnimda hareketlenmeler falan var bugunde lavaboya gittigimde sümük gibi bisey geldi idrar testi yaptim ama negatif cikti kan testi icin erken oldugunu dusunuyorum ama sabirsizlaniyorumda bana yardim olabilcek anne adayi varmi

5 haftadan önce testler sonuç göstermez canım ama kan tahlilinde anlaşılır
cokta umitlenmek istemiyorum ama daha once boyle olmamisti birde icimdi boyle bir his olustu belkide psikolojik olarakta olabilir birde ruya gormustum o yuzden biraz daha umitlendim bacaklarim da bi kac gundir asiri kasiniyo acaba gebelik baslangicimi diye dusundum bebekgin tutunma donemi falanda aklima geldi

akasyacigim gebelik topigine baktim transfer.den sonra kasik agrisi aclik hissi karinda siskinlik bende de var ama goguslerde hassasiyet yok su an kasintida var ama bu hamileligemi isaret bilmiyorum bu belirtiyi yasayanlar hamile olarak gozukuyor
Hamilelik belirtileri bu kadar erken çikmaz bu belirtileri ben her ay psikolojik olarak yaşiyorum. İnşallah hamilesindir fakat daha çok erken korunmayi birakali 1 hafta olmuş biraz sabir.

Hamilelik belirtileri bu kadar erken çikmaz bu belirtileri ben her ay psikolojik olarak yaşiyorum. İnşallah hamilesindir fakat daha çok erken korunmayi birakali 1 hafta olmuş biraz sabir.
yok canim korunmayayi birakali 2 ay oldu ilk 1.5 ay ilac kullandim ama 2 aydir kullanmiyorum galiba en saglikli cozum adet gununu beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…