- 6 Aralık 2014
- 112
- 34
- 38
- 34
- Konu Sahibi nuray anne adayi
-
1 haftaya yakindir bu durumdayim bu arada 3 kez bebek denemesi yaptik ve iliskiden sonra yerimden kalkmadim hic hamile kalma ihtimalim varmi acaba daha once boyle agrim olmamistiSanirim yumurtluyorsun. Saydiklarin Ovülasyon belirtisi
Ovülasyon zamaniysa tabiki hamile kalma ihtimalin var. Test yapmak için bat geçene kadar bekle1 haftaya yakindir bu durumdayim bu arada 3 kez bebek denemesi yaptik ve iliskiden sonra yerimden kalkmadim hic hamile kalma ihtimalim varmi acaba
bat derken anlayamadim akasyacigimOvülasyon zamaniysa tabiki hamile kalma ihtimalin var. Test yapmak için bat geçene kadar bekle
Beklenen adet günü. Gebelik topiğinde biraz araştirma yap bütün sorularina cevap bulabilirsin.bat derken anlayamadim akasyacigim
tesekkur ederimBeklenen adet günü. Gebelik topiğinde biraz araştirma yap bütün sorularina cevap bulabilirsin.
cokta umitlenmek istemiyorum ama daha once boyle olmamisti birde icimdi boyle bir his olustu belkide psikolojik olarakta olabilir birde ruya gormustum o yuzden biraz daha umitlendim bacaklarim da bi kac gundir asiri kasiniyo acaba gebelik baslangicimi diye dusundum bebekgin tutunma donemi falanda aklima geldi5 haftadan önce testler sonuç göstermez canım ama kan tahlilinde anlaşılır
akasyacigim gebelik topigine baktim transfer.den sonra kasik agrisi aclik hissi karinda siskinlik bende de var ama goguslerde hassasiyet yok su an kasintida var ama bu hamileligemi isaret bilmiyorum bu belirtiyi yasayanlar hamile olarak gozukuyorbat derken anlayamadim akasyacigim
Hamilelik belirtileri bu kadar erken çikmaz bu belirtileri ben her ay psikolojik olarak yaşiyorum. İnşallah hamilesindir fakat daha çok erken korunmayi birakali 1 hafta olmuş biraz sabir.akasyacigim gebelik topigine baktim transfer.den sonra kasik agrisi aclik hissi karinda siskinlik bende de var ama goguslerde hassasiyet yok su an kasintida var ama bu hamileligemi isaret bilmiyorum bu belirtiyi yasayanlar hamile olarak gozukuyor
yok canim korunmayayi birakali 2 ay oldu ilk 1.5 ay ilac kullandim ama 2 aydir kullanmiyorum galiba en saglikli cozum adet gununu beklemekHamilelik belirtileri bu kadar erken çikmaz bu belirtileri ben her ay psikolojik olarak yaşiyorum. İnşallah hamilesindir fakat daha çok erken korunmayi birakali 1 hafta olmuş biraz sabir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?