KAFAMDA DELİ SORULAR :) :) :)

seleniko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
98
23
88
33
günaydın bayanlar,

biliyorum hepimizin şimdi tek derdi bebek :) Sorum şudur ki 9 ekimde başlayan kırmızı ohalim 14 ekimde bitti. Tabi bittiği gibi de grip olma yolunda ilerledim:) gribim geçti derken şu yumurta takip şeysileri var onlardan kullandım. kendimi koçişimin açık kollarına salıverdim. 23 ve 24 ekim zamanlarında o testi yaptığımda hep silik çıktı. hatta sabahın köründe 5.30 da kalkıp denedim testi yine silik çıktı. sanırım grip yolundayken yumurtalama yaşadım ve kaçırdım. ama olsun Allah büyük şimdi benim gögüğlerimin uçları çok acıyo ve devamlı sırt ağrıları yaşıyorum. aslında ümitlenmek istemiyorum ama deli sorular var kafamda sizce nedir ne değildir anlatın bana :( :)

Keşke hamileliğin keskin belirtileri olsaydı da sana hamilesin ya da değilsin diyebilseydik. Ne yazıkki regl belirtileriyle aynı hamilelik belirtileri bu yüzden sana teselli verebiliriz ancak. Yalnız kendi adıma sunu söyleyebilirim benimki biraz sürpriz hamilelikti ama ben test yapmadan önce vücudumda bir değişiklik olduğunu fark etmiştim daha önce hiiç hissetmediğim bir gariplik vardı.

Ayyy ne güzel kuzum yaa inşallah bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın ömürlü olur inşallah :)

yaşım 24 ama kuzum hiç ümidim yok gibi kafaya takmak istemiyorum. Rabbim ne derse o olur inşallah güzel sonuçlar çıkar hepimizin :)

günaydın bayanlar,

biliyorum hepimizin şimdi tek derdi bebek :) Sorum şudur ki 9 ekimde başlayan kırmızı ohalim 14 ekimde bitti. Tabi bittiği gibi de grip olma yolunda ilerledim:) gribim geçti derken şu yumurta takip şeysileri var onlardan kullandım. kendimi koçişimin açık kollarına salıverdim. 23 ve 24 ekim zamanlarında o testi yaptığımda hep silik çıktı. hatta sabahın köründe 5.30 da kalkıp denedim testi yine silik çıktı. sanırım grip yolundayken yumurtalama yaşadım ve kaçırdım. ama olsun Allah büyük şimdi benim gögüğlerimin uçları çok acıyo ve devamlı sırt ağrıları yaşıyorum. aslında ümitlenmek istemiyorum ama deli sorular var kafamda sizce nedir ne değildir anlatın bana :KK43: :)

Günaydın, çok tatlı anlatmışsın serüvenini :)
Umarım kırmızı kart yemezsin bat geldiğinde ve dilediğin gibi gerçekleşir hamileliğin :KK200:

Back
X