Uzun zamandan beri forumunuza bakıyorum ve bu sayede bir cok soruma cevap buldum. Şimdiki sorunum şu. 22 yaşındaym sevgilim 26 yaşında ,6-7 aylık bi ilşki içindeyiz arkadaşlarıyla tanısmıslığım oldu ama onun erkek arkadaşları beni faceden eklediklerinde kabul ettirmiyor çünkü çok kıskanç. Ama kardeşim dediği insandan kıskanmsı garip geliyor, başka bi nedeni olabilir mi ? Lütfn yardım
Canim benim konuma da cevap vermissn ben de sana yardim etmek isterm.sana soyle diyim.iliskiniz daha yeni ve erkekler iliskinin ilk baslarnda cok kiskanctir.erkek sinekten kiskanir arkadaslarndan kiskanmasi normal.benm erkek arkadasm beni kiz arkadaslarmla dahi konusturmuyordu.o yuzden kafanda kurma ve erkek arkadasina belli etme boyle bi ihtmal kafasina grse daha kotu olur.oyle dusunme.
Kiz bir arkadasiyla tanissan eklese normalde erkek arkadaslarinin eklemesi bence cok sacma kiskanclik gibi deilde bir onlem gibi dusun bunu benim kardesimin 3 yillik erkek arkadsi vardi ciddilerdi halada ole askere gitti erkek arkadasinin en yakin arkadasi kardesime bulusalimmi goruselim mi die msjlar atti surekli yani bole bisiyede mahal vermek istemiodur
Sen de ekleme bence de ters. Ne gereği var aslında face. ekleme olayına. bekarken pek önemsemem aslında ama durup düşünmek lazım ne gereği var ? zaten amacı eski arkadaşlarınla görüşmek onun arkadaşlarını çok iyi tanımıyorsan ekleme. Onların ki de ayıp nasıl ekleyebiliyorlar...