benim eşimde her konude fikrimi alıyor.. bazen bende bunalıyorum..
Ama kime anlatsam daha ne istiyorsun bulmuşsun böyle eşi diyolar
ben söyledim valla her pohu bana sorma bunaldım dedim.. Artık azalttı.. gene soruyor amaa eskisi gibi değilBnde cevremden aynı tepkileri aliyorum ama gercekten bunaliorum ve boyle giderse ileerde bensiz birsey yapamiycak bi duruma gelicek diye korkuyorum
Soylersem kitilirmi acaba diye korkuyorum zira kirilmaya cok musait naif tir benim canim kocamHer konuda sizin fikrinizi önemsiyorsa ;
Ona bu konuda ki fikrinizin , her şeyi size sormasının doğru olmadığı olduğunu söyleyin .
Fikrinizi laf olsun diye sormuyorsa ; sizi dinleyecektir .
2.konu : Silince geçer.
burda ıyy temizlenmez hayatta yapmam sadece yatakta olsun hatta muşamba serip yapalım havasında olan kadınlar "kocam beni seks hayatımızdan sıkıldığı için aldattı şimdi seks hayatımızı nasıl canlandırayım" diye konu açılınca "şekerim biraz renk kat mesela sırf yatakta panda gibi yatma değişik yerlerde yapın" diye akıl verir.
Sevgili konu sahibi gayet iyi yapıyorsunuz,sudur sabundur silersin geçer.Kocandan tiksineceğine eve gelen misafirler kimbilir o pantolonla nerelere oturdu kimbilir kaçı elini yıkamadan çay içti onu düşün.bu kadar kafana takacak bir şey yok.Sürekli bunu düşünürsen keyif de alamazsın zaten.
Sürekli seni dinlemesi konusunda ise neleri danıştığında memnun olduğunu nelerin abartı olduunu iyi ayırman gerek.Örneğin yatırımlarınızla ilgili bir soru sorduğunda açıkça fikrini belirtip sonra da "bana sorman çok hoşuma gitti" diyebilirsin. Ama "hangi çorabı giyeyim" dediği zaman bunu sormasına gerek olmadığını belirt.Sen de ona bazı konularda fikir soruyorsundur eminim.Bir arkadaşın söylediği gibi kendi ailesinde söz hakkı tanınmadan yetiştirilmiş olabilir,sizin yeni çekirdek ailenizde ona söz hakkı ver,alan tanı,özgürlükleriniz ortada olsun,bağımsız şeyler yapmanıza müsade olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?