kafamdaki soru isaretleri bir bakarmisiniz???

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Mrb kızlar KK yı hep takip ederdim ancak ilk defa yaziyorum bir kaç konuda fikirlerinize ihtiyacim var şimdiden tşk....

Öncellikle 3 yildir ewli kocasına ćok aşik mutlu bir evliliği olan biriyim ancak kafami kurcalayan konu : eşim benden izinsiz hiç birseý yapmaz hep fikirlerimi alir diyeceksiniz ki şimdı oh ne ala ama ciddi anlamda bana bağli yasiyor resmen onaylamadigim hiç birseyi yapmak istemiyor bu durum beni ileriye yonelim korkutuyor nasil onlemler almaliyim ...
Abartmiyorum yok artik dencek bir durumda dahi fikrimi sorar yani bana bagimli olsun istemiorum bu kadar....

Bir diger sorun ćok afedersiniz özur dileyetek utanarak soruyorum ama evlilik işte ateşle barut bazen ev içinde olduk olmadik yerlerlde beraber olunabiliyor ve ne kadar dikkat etsekde batabiliyor halı koltuk vb temizligini nasil yapiosunuz yada nasil yapilmali

İmla hatalarimin kusuruna bakmazsaniz memnun olurum telefonda en fazla bu kaar oluyor tşķ

benim eşimde her konude fikrimi alıyor.. bazen bende bunalıyorum.. :deli:
Ama kime anlatsam daha ne istiyorsun bulmuşsun böyle eşi diyolar:KK14:

benim eşimde her konude fikrimi alıyor.. bazen bende bunalıyorum.. :deli:
Ama kime anlatsam daha ne istiyorsun bulmuşsun böyle eşi diyolar:KK14:

Bnde cevremden aynı tepkileri aliyorum ama gercekten bunaliorum ve boyle giderse ileerde bensiz birsey yapamiycak bi duruma gelicek diye korkuyorum

Her konuda sizin fikrinizi önemsiyorsa ;

Ona bu konuda ki fikrinizin , her şeyi size sormasının doğru olmadığı olduğunu söyleyin .

Fikrinizi laf olsun diye sormuyorsa ; sizi dinleyecektir .:KK51:

2.konu : Silince geçer.

Bnde cevremden aynı tepkileri aliyorum ama gercekten bunaliorum ve boyle giderse ileerde bensiz birsey yapamiycak bi duruma gelicek diye korkuyorum
ben söyledim valla her pohu bana sorma bunaldım dedim.. Artık azalttı.. gene soruyor amaa eskisi gibi değil:KK53:

Sanirim bende daha ne istiyonuz,bulmussunuz boyle esi diyecegim:KK76:Saka bir yana da sizin yapabileceginiz bisey var mi bilmiyorum,cunku yetistirilme tarzi bu.Aile yasantisinda cok fazla alan taninmamis kendisine sanirim

Her konuda sizin fikrinizi önemsiyorsa ;

Ona bu konuda ki fikrinizin , her şeyi size sormasının doğru olmadığı olduğunu söyleyin .

Fikrinizi laf olsun diye sormuyorsa ; sizi dinleyecektir .:KK51:

2.konu : Silince geçer.
Soylersem kitilirmi acaba diye korkuyorum zira kirilmaya cok musait naif tir benim canim kocam

Silince gecer ama benim icim rast etmiyo oraya basamiyorum oturmk istiyorum yikamak istiyorum

Ay sizin eve gelen misafirlere yazık. İnşallah tanıdığım birisi değilsindir :skandal:
Pislenen yerleri halıysa halı şampuanı koltuksa koltuk şampuanıyla falan temizleyin.

Her konuda fikrini soruyorsa çevresinde kimse olmamasından kaynaklanabilir ya da seni cok sevmedi ve önemsemesinden kaynaklanabılır. Bende erkek arkadasıma karsı oyleydım hayatımda tek o vardı ve onun dediği şeyi yapmak ısterdım cunku artık kendım dogruyla yanlısı ayırt edemıyor onay alma ıhtıyacı hıssedıyordum

ne güzel bi kocaniz var :) herşeyi size danişiyor bu devirde zor öyle kocalar kiymetini biliniz

burda ıyy temizlenmez hayatta yapmam sadece yatakta olsun hatta muşamba serip yapalım havasında olan kadınlar "kocam beni seks hayatımızdan sıkıldığı için aldattı şimdi seks hayatımızı nasıl canlandırayım" diye konu açılınca "şekerim biraz renk kat mesela sırf yatakta panda gibi yatma değişik yerlerde yapın" diye akıl verir.
Sevgili konu sahibi gayet iyi yapıyorsunuz,sudur sabundur silersin geçer.Kocandan tiksineceğine eve gelen misafirler kimbilir o pantolonla nerelere oturdu kimbilir kaçı elini yıkamadan çay içti onu düşün.bu kadar kafana takacak bir şey yok.Sürekli bunu düşünürsen keyif de alamazsın zaten.
Sürekli seni dinlemesi konusunda ise neleri danıştığında memnun olduğunu nelerin abartı olduunu iyi ayırman gerek.Örneğin yatırımlarınızla ilgili bir soru sorduğunda açıkça fikrini belirtip sonra da "bana sorman çok hoşuma gitti" diyebilirsin. Ama "hangi çorabı giyeyim" dediği zaman bunu sormasına gerek olmadığını belirt.Sen de ona bazı konularda fikir soruyorsundur eminim.Bir arkadaşın söylediği gibi kendi ailesinde söz hakkı tanınmadan yetiştirilmiş olabilir,sizin yeni çekirdek ailenizde ona söz hakkı ver,alan tanı,özgürlükleriniz ortada olsun,bağımsız şeyler yapmanıza müsade olsun

burda ıyy temizlenmez hayatta yapmam sadece yatakta olsun hatta muşamba serip yapalım havasında olan kadınlar "kocam beni seks hayatımızdan sıkıldığı için aldattı şimdi seks hayatımızı nasıl canlandırayım" diye konu açılınca "şekerim biraz renk kat mesela sırf yatakta panda gibi yatma değişik yerlerde yapın" diye akıl verir.
Sevgili konu sahibi gayet iyi yapıyorsunuz,sudur sabundur silersin geçer.Kocandan tiksineceğine eve gelen misafirler kimbilir o pantolonla nerelere oturdu kimbilir kaçı elini yıkamadan çay içti onu düşün.bu kadar kafana takacak bir şey yok.Sürekli bunu düşünürsen keyif de alamazsın zaten.
Sürekli seni dinlemesi konusunda ise neleri danıştığında memnun olduğunu nelerin abartı olduunu iyi ayırman gerek.Örneğin yatırımlarınızla ilgili bir soru sorduğunda açıkça fikrini belirtip sonra da "bana sorman çok hoşuma gitti" diyebilirsin. Ama "hangi çorabı giyeyim" dediği zaman bunu sormasına gerek olmadığını belirt.Sen de ona bazı konularda fikir soruyorsundur eminim.Bir arkadaşın söylediği gibi kendi ailesinde söz hakkı tanınmadan yetiştirilmiş olabilir,sizin yeni çekirdek ailenizde ona söz hakkı ver,alan tanı,özgürlükleriniz ortada olsun,bağımsız şeyler yapmanıza müsade olsun

Yargılama odaklı degilde empati ile yaklasan insanlari sewiyorum guzel yorumunuz icin tsk tatli tatli uyarilara basliycam en kisa zamnda:duduk:

Back
X