kızlar kafam o kadar karışık ki anlatamam..... bir karar vermem lazım...nasıl yapacağamı bilmiyorum.....beni çoğunuz tanıyorsunuz....neler yaşadığımı..ilk tüp denememde talihsiz bir şekilde dış gebelik yaşadım ve ameliyat oldum...bu dördüncü amelyatımdı...ve doktorumun dediği yumurta rezervin çok değil...fazla vakit kaybetmeden yaptırmam gerektiği.... bizde ameliyatın üzerindne bir kaç ay geçti...şu önümüzdeki 2 ay içerisinde yaptırmayı düşünüyoruz....ilkini ankara adana tüp bebekte yaptırdım...ikinciyide başkentte düşünüyorum...ahmet beyden çok memnunum kesinlikle merkezle ilgili bir şüphem yok...ama fiyat farkı var biraz ve şuanda daha ilkinin borcu ve amelyat masrafları yüzünden maddi olarak zor dumumda olduğumuz için...100 lira 100 lira diyoruz ve tayfun beyi düşünüyoruz...zaten o yapmıştı ameliyatımı benide tanıyor...işindede çok iyi....benim kafamdaki sorulardan biri merkez konusu başkenti seçerek doğru bir karar verirmiyim???? bu tedavi süreci ne kadar sürüyor...başlangıç ve tarsnfere kadar olan zaman...benim ilkinde bazı sorunlarım olmuştu uzamıştı ondan soruyorum...ve ne kadar yatmam gerkiyor...kimene göre 9 ay hep yatman gerkiyor...kimine göre alakası yok....birde evim beşinci kat işimdede merdiven var...ve beni korkutuyor merdiven olayı...bir yandan işten çıkmam gerektiğini düşünüyorum....bir yandanda yok canım ne çıkması diyorum.....kafam çok karışık ne olur bana yardım edin.....