- Konu Sahibi BasakSerince
-
Dediğin gibi askerlik pskoljsini üzerinden atamadan işe güce baslamıs belki daha toparlanamamştır azıcık zaman ver bakalım belki askerliğin o pskoljisini atlatınca düzelir.. Kolay değil..
Atlatamadığını o da söylüyor haklıda bir yandan ama ona yetemediğimi düsünmeye baslıyorum hani sürekli benimle görüsmek istesin benimle ilgilensin keyifli zaman gecirelim istiyorum yarın izinli mesela ama arkadaslarınla plan yapmıs ben arkadaslarınla plan yapmasın demiyorum ama adam gibi zaman geciremiyoruz hani benimle vakit gecirsin istiyorum 1 gün daha... Onuda bosverdim isteklerime karsılık vermiyorsan gönlümü al güzel bir iki söz söyle o da yok ama...
Haklısın malesef. Onunla vakit geçirmek istemekte ki onunda arkadaşlarıyla plan yapması yanlış olmuş biraz. Ama bazen çok üstüne gidip şöyle sorun var böyle sorun var dersen daha kötü oluyo toparlanması zaman alıyo. O yüzden ona bi kere belirt rahatsz olduğun durumları bidaha açma konuyu surat bile asma yani zamana bırak anlıcağın seviyosun belli ki. O yüzden fazla takılma canım bunlara düazelecektr eminim
Ben zaten diyordum haftasonu var bir tek sonucta arkadaslarınada zaman ayırıcak tabiki ama biz adam gibi vakit gecirdikten sonra olsun bu plan bilmiyorum sanırım hersey istediğim gibi gitmediği icin kaybetme korkusu yasıyorum böylelikle isi resmiyete dökmeye calısıp bunaltıyorumdur bilmiyorum bende de sorun olabilir sonucta onun durumu yok suan borcta yükledi ailesi , istediği gibi dört dörtlük evlilik olmaz ama bazen düsünüyorum babam yok basımda anneme kötü söz gitmesin en azından bir söz takılsın diye onada yanasmadığında acaba benimle ilgili emin olamadığı seyler mi var diyorum
merhaba canım yazını okudum yardımcı olmk istedım erkek arkadasınla rahatsızlık duyduğun bu konuları konusmayı denedın mı ?
Ne zamandır birliktesiniz canm ?
Valla canım o yokken cok söylenip duruyorum kendime ama onun yanına gittiğim zaman değisiyorum cocuklasıyorum aman diyorum acma konuyu sıkılmasın diyorum :) yani söyle acık acık acmadım konuyu tek dert yandığım fazla vakit gecirmememizdi onada cözüm bulamadım zaten ona göre benim düsündüğüm gibi değil cünkü klasik erkek iste:)
2 senedir canım ama iliskimiz ciddi anlamda askere gittiği zaman basladı yani öyle bulusamadık edemedik klasik birliktelik gibi olamadı acaba birbirimizle vakit geciremedik gecirdiğimiz zamanda birbirimize uymuyormuyuz acaba? :S ama fikirler yada sevdiğimiz seyler aynı
Hımm askerlik zamanında başladıysa sanırım görüşmemekten beraberfazla zaman geçirmemekten kaynaklanıyo olabilir dediğin gibi. Daha yeni yeni tanıyorsunuz birbirnizi ne kadar konuşşsanda beraber bi süre vakit geçirmedikten sonra olmaz bence. Ama yinede zaman ver azcık üstüne gitme belki düzelir sadece vakit geçirmek istediğiini onu çok özlediğini falan söyle eğer yine aynı devam ederse ciddi bi şekilde oturup konuşursn
Aynen benim sorunum bundan olabilir hani zaman geciremedik edemedik geldin artık gecirelim der gibi olabilir sorunumSimdi ona sürpriz olsun biraz stres atsın diye tuttuğu takımın formasını almak istiyorum ama simdi formalar öyle ucuz değil bu hediye yanlıs mı olur hani karsılık vermek isteyebilir durumlar pek ic acıcı değil ya o bakımdan ne yapim onun yerine daha uygun birsey mi alsam?
Yo karşılık vermek zorunda değilki eğer takım tutkunuysa al mutlu olur hem iyi gelir belki güzel düşünmüsşün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?