• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafamdaki sorunun cevabını bulamıyorum, oldukça çıkmaz bir sokak.

bu normal bir davranıs degil ..

istemiyorsa istemez soyler veya kaygıları vardır yürütemeyecegim der.

bu adam bencil empati yeteneginden yoksun.
seviyorsa bile uzak dursun bu

sükret .

düsünme neden diye sorma hercevap mantıklı degil
sanırım en doğru diğer bir cümle de sizin ifade ettiğiniz, seviyorsa bile uzak dursun. o kadar doğru bir cümle ki. çünkü dediğiniz gibi bu gene bencilce bir sevgi olurdu.artık yorum yapmıyorum bile kendi içimde ona, gerçekten oldukça bencil,önce kendi keyfini düşünen saygısız biridir. buna rağmen neden sevdiniz diye sorarsanız, keşke seçme şansım olsaydı. emin olun seçmek ne, yanından bile geçmezdim. ama güzel bir tecrübe oldu bana, beni büyüttü, bana öğretti. öğrettiklerini kullanmam eminim işime çok yarayacak. yorumunuz için teşekkür ediyorum..

sanırım en doğru diğer bir cümle de sizin ifade ettiğiniz, seviyorsa bile uzak dursun. o kadar doğru bir cümle ki. çünkü dediğiniz gibi bu gene bencilce bir sevgi olurdu.artık yorum yapmıyorum bile kendi içimde ona, gerçekten oldukça bencil,önce kendi keyfini düşünen saygısız biridir. buna rağmen neden sevdiniz diye sorarsanız, keşke seçme şansım olsaydı. emin olun seçmek ne, yanından bile geçmezdim. ama güzel bir tecrübe oldu bana, beni büyüttü, bana öğretti. öğrettiklerini kullanmam eminim işime çok yarayacak. yorumunuz için teşekkür ediyorum..
aynen neden sevdiniz diye sorulmaz gönül bu ot b.k meselesi her sevende kavusmasın mantıksız olabiliyor. birde yanlıs bir ilişki oldugu asikar sizi genelde mutsuz etmiş . hakkınızda hayırlısı olsun..

ömür törpüsü resmen
ömür, kalp ve akıl törpüsü oldu hakikaten. insan bir süre sonra duvara konuşur gibi oluyor. öyle tepkisiz ki, bence duvar olsa dayanamaz tepki verirdi, çatlardı falan. kendi kendime tartışıp kendi kendime barıştım 8 ay boyunca. gerçekten iyi bir tecrübe oldu. ama gene de allah kimseye bu tecrübeyi yaşatmasın diyorum, yorumunuz için teşekkür ederim..

aynen neden sevdiniz diye sorulmaz gönül bu ot b.k meselesi her sevende kavusmasın mantıksız olabiliyor. birde yanlıs bir ilişki oldugu asikar sizi genelde mutsuz etmiş . hakkınızda hayırlısı olsun..
kesinlikle öyle, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, hep hayırlısını yaşamamızı umut ediyorum, herkes adına. güzel günler olsun..

narsist , salak bir hodukmus
nedeni bu kadar basit
uzerine kafa yormaya deger mi sizce?
dediğiniz gibi oldukça sorunlu biri. malesef böyle tiplerle karşılaşmak zorunda kalıyoruz işte, kesinlikle değmez. ona zaman ayıracağım sürede çok daha güzel şeyler yapabilirdim, yatıp duvara bakmak bile daha anlamlı bir davranış olurdu. yorumunuz için teşekkür ederim..

dediğiniz gibi oldukça sorunlu biri. malesef böyle tiplerle karşılaşmak zorunda kalıyoruz işte, kesinlikle değmez. ona zaman ayıracağım sürede çok daha güzel şeyler yapabilirdim, yatıp duvara bakmak bile daha anlamlı bir davranış olurdu. yorumunuz için teşekkür ederim..
hayatta her karsimiza cikan kisi bize birseyler ogretir
size de deneyim olmustur , bu iliskiden alacaginizi almissiniz
artik uzerinde durmayin , nwden diye sorgulamayin ve hayatiniza devam edin

Sebep niye arıyorsunuz ki? Adam ruh hastası, sizinde verilmiş sadakanız varmış. Boşverin nedenini. Önünüze bakın. Hiç yoktan dram yaratıp hayatınızı mahvetmeyin.

Adama hem sorunlu içe kapanık, kapalı diyorsunuz hem de bana neden böyle yaptı diyorsunuz.
Belli ki başka planlarını kendine göre yaşayan bir insan. Sizi neden hayatına alsın ki?
İstese alırdı demek başka planları var.
Gezmiş vakit geçirmiş hayatına geri dönmüş.
Kendinizi yormayın boşuna.

Ben bu tür durumlarda ne kadar acı olursa olsun gerçekçi davranmaktan tarafım. Aslında bu yaşadıklarınızın çok basit bir açıklaması var. " Umurunda değilsiniz". Maalesef durum bu. Biz bazen çok sevince özellikle karşımızda ki insanın ne kadar zalim ve bencil olduğunu idrak edemiyoruz. Bu da onların acıta acıta kendilerini tanıtma yöntemleri. Tanıdınız anladınız mantığınız kabul etmiş durumu belli ki. Ama sanırım kalbinizin kabul etmesinin daha zamanı var. Umarım bu yaşadığınız ders sizi de diğer insanlara karşı olumsuz duygulara itmez. Kalbinize sevginize değecek birini bulursunuz

Burada aldatan erkekleri bile anlamaya çalişiyoruz hatta vurana bile ofkeli bir anında mi oldu diye affetme yollari ariyoruz yani yeri geldikce en olmadik şeylere bile belki iyilesir diye yaklaşıyoruz.

Amaaaa bu kişinin yaptiğı emin olun tamamen onun kendi icindeki problemden kaynaklaniyor.

Artik hic kendinizi sorgulamayin cünku siz de sucluluk duygusu yaratmis acaba ben ne yaptim da boyle oldu diye. Siz hic bir sey yapmadiniz emin olun. Dunyanin en kotü seyini de yapmis olsaniz bitirme sekli bu değildir. Iliski birden kesilip sessiz kalinmaz.

Sekiz ay çooookk fazla olmus acillll yeni sevgili bulun derim.

Canim onu kendi haline birak bu tipler değişmedikce asla mutlu olamaz yazik ona ama sen iyi ki kurtulmuşsun.

Anlattıklarına benzer bir durumu bende yaşamıştım. Canı sıkılır yazar sevgili oluruz 1 ay her gün gelir gider ilgiye boğar sonra bi gider ortalıkta yok ve ben 2 sene boyunca yaşadım bu olayı başkalarıyla görüşmeye çalışsamda aklım hem ondaydı ama sonradan anladım sebepsiz kaybolmaları özellikle cevapsız bırakıyordu dediğin gibi hiç bir tepki yoktu meğer benden sıkılır yada başka birini bulur yada farklı farklı çapkınlık konuları işte hayatında kimse kalmayınca da bana geri döner yok psikolojim bozuktu yok öyle oldu yok böyle oldu bende her seferinde inanır kabul ederdim. Herkes aynı olacak değil ama çok tanıdık geldi konun benim yaşadıklarımı yaşamanı istemem o yüzden unut gitsin tekrar gelirse kesinlikle cevap verme derim sende her şekilde tepkisiz kal

Daa evvel de aynı şeyi yapıp hayatınızdan gitmiş zaten neden sasiriyorsunuz ki belli ki dengesiz. Neden böyle yaptı diye cevap aramayı bırakıp yolunuza bakın derim..

Back
X