Kafamdan bi türlü atamiyorum

muge hoca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
4
0
1
42
Arkadaslar mrb.ben yeni henuz yeni uyeyim.merak ettigim bir sey var acaba benim gibi baska var midir diye. 3 ay once evlendim ve dugun gecemin sonunda dugunumu erken bitirttim,agladim sinirlendim esimin elini tutmadim..delirdi esim..sebebi mi neydi?biraz alkol almistim bir de dugunle ilgili organizasyon bozukluklarini kafama taktim dugunumuze gelemeyen bir cok kisi denolunca hepsinaldigim alkolun etkisiyle patladi.ve suan icimde bir yara..nasil dusuneyim de kendimi teselli edeyim bilmiyorum lutfen yardim..

Günaydın.
Biraz işinize gücünüze odaklansanız 3 ay önceki aksaklıklar aklınıza bile bile gelmez.
Allahım sağlık versin,gerisi boş.

Takilip kalmayin bunu kafanizda kurmanizin bi faydasi yok olan olmus bundan sonra evliliginde huzurlu olmaya yasanilan seyin ustunde artik durmamaya bakin koca 3 ay gecmis bunlar en guzel zamanlar o gunu takinti haline getirip kendinizi suclamaniz huzursuz olmaniz esinizide mutsuz eder birlikte bu gunler tadini cukarin baska seylere odaklanin sonucta olmusla ölmüse care yok

Dogru soyluyorsunuz bende ole yapmaya calisiyorum ama sanki bi dugune gidince icim hep aciycak ve uzulecekmisim gibi geliyor.insanin en mutlu gunu cunku..esimde cok uzuldu..videoyu bile izleyemedim henuz..

Tesekkur ederim saolun arkadaslar.oyle yapmaya calisiyorum calisicam da.ben paylasmak istedim buradn icim biraz da olsa rahatladi..

Keşke o kadar fevri Olmasaydın. Bu olaydan ders al başka pismanliklar yasama

geçti bitti bileee.........bundan sonra davranışlarına dikkat edersin artık

hiçkimsenin düğünü 4x4 lük değildir

muhakkak öncesinde ya da sonrasında problemler oluyor sizin probleminiz de bu olacakmış

geçti bitti gitti geçmişle uğraşmayı bırak önünde yaşaman gereken hayata bak gez toz acısını çıkar

Alkolü düğün sahibinin içmesi pek iyi fikir değildir zaten :)

Kafaya taktığınız o günü güzel yaşayamamak mı,yoksa rezil oldum korkusu mu.Kötü geçsede en azından düğün yapmışsınız,eşiniz yanındaymış.Geçen aylarda haberlerde izlemiştim.Nişanlısı düğüne izin alamamış,davetiye salon herşey ayarlı olduğundan iptal etmemişler.Gelin ağlaya ağlaya pers oldu.Ağlayarak tek başına evlendi.Beterin beteri var.Hiç gelinlik bile giymeden o heyecanı yaşamadan ,kaçarak evlenen içinde ukte olanlar var.Olmasaymış iyiymiş ama yaşanmış bitmiş.Keşkeler canınızı yakmaktan başka bir işe yaramaz.

Geçmişi geri getıremeyız değil mi ?
Olanla ölene çare yok.
Anca kafana takıp böyle mutsuz olursun..

Beterin beteri var cok dogru..bende unutmaya calisicam..bebek olunca her olumsuzlugu siler goturur insalhh..yorum yapan arkadaslara tesekkur ederim paylasmak cok iyi geldi

Huysuzluk edecek içecek ne vardı? Özellikle o gün alkol almazdım kesinlikle. Problemleri de büyütmemekte çalışırdım, sonuçta ayni kişiyle bir kere yaşadığın bir olay

Back
X