Kafamı Gözümü Kırmaktan Korkuyorum :D

nutellaaa1775

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
179
4
46
Diğer
başlık çok ilginç, farkındayım :D
ama sorunum tam olarak bu.

yakın bi akrabamın düğünü var ben de artık büyüdüm üniversiteli sayılırım daha olgun olayım dedim gittim topuklu ayakkabı aldım.

ayakkabı gayet hoş. onda sorun yok ama 5 adım bile yürüyemiyorum. odayı baştan başa yürüyim dedim halamlara göstermek için. ikinci adımda düştüm.

ki ben acayip rahat spor ayakkabılarla bile doğru dürüst yürüyemem sürekli düşerim. azıcık denge kurma sorunum var yani anlayacağınız :52:

kuzenime kavalyem ol tüm düğün boyunca koluna girerim tin tin yürürüz olmaz mı dedim, saçmalama öyle şey mi olur dedi.

ne yapayım ne edeyim hiç bilmiyorum yani :(
aranızda benim gibi olup topuklulara alışan falan yok mu? :(

Evdeki beton alanlarda topuklu ayakkabınla gez bir süre.
Alıştıktan sonra evde aç müziği kendi kendine dans et oyna, yada ne biliyşm ev işi yap, çay getir götür, eğil kalk.

Evdeki beton alanlarda topuklu ayakkabınla gez bir süre.
Alıştıktan sonra evde aç müziği kendi kendine dans et oyna, yada ne biliyşm ev işi yap, çay getir götür, eğil kalk.

bunları yapabilsem sorun olmaz ki zaten :D daha düğün olmadan bileğimi burkacağımdan falan da korkuyorum çünkü en az 5 kez düştüm.

topuklularla antreman yap. en iyi çözüm bu.

insanoğlu herşeye alışıyor. denge sorunu varsa kulak burun boğaza gidebilirsin. ortakulakta sorun olunca denge kaybı yaşanıyor.

bilgin olsun.

Bende sana alışabilmen için yap demiyormuyum ?
Madem kullanamayacaksın, neden aldın? Genç kız = Topuklu ayakkabı.
Ne alakaysa.

Son düzenleme:
topuklularla antreman yap. en iyi çözüm bu.

insanoğlu herşeye alışıyor. denge sorunu varsa kulak burun boğaza gidebilirsin. ortakulakta sorun olunca denge kaybı yaşanıyor.

bilgin olsun.

gitmiştim, bir sorun yokmuş.

ufaktan başlamam gerek diye aldım.
kullanabilmenin yolunu soruyorum işte.
ne bileyim parmak ucumda yürüsem ayakkabısız, ya da bi şeyler falan yapsam.
bu işin bi sırrı falan yok mu diyorum?

Derdim var köşesinde ilginç bir dert olmuş:52:.. Bende mesela düz tabanda rahat edemem yürüyemem... Ayak kendisi zamanla alışır topukluya topuklu giyindiğin zaman vucut direk öne doğru eğilir. bunun için kendini azıcık geri atarak duracaksın ayakta yani kısaca topkularına doğru abanacak vucudun ayakparmaklarına doğru değil... Vayyy beee nasıl açıkladım ama bu açıklamaya ragmen hala üstünde duramıyorsan giyme... Nerdeyse üniversiteli oldun diye topuklu giyeceksin diye bir kaide kural yok bildiğim kadarıyla

Derdim var köşesinde ilginç bir dert olmuş:52:.. Bende mesela düz tabanda rahat edemem yürüyemem... Ayak kendisi zamanla alışır topukluya topuklu giyindiğin zaman vucut direk öne doğru eğilir. bunun için kendini azıcık geri atarak duracaksın ayakta yani kısaca topkularına doğru abanacak vucudun ayakparmaklarına doğru değil... Vayyy beee nasıl açıkladım ama bu açıklamaya ragmen hala üstünde duramıyorsan giyme... Nerdeyse üniversiteli oldun diye topuklu giyeceksin diye bir kaide kural yok bildiğim kadarıyla

işte bunu soruyorum bi duruş şekli adım atma şekli olmalı! :D herkes yürü alışırsın diyor ama alışamıyorum işte.

dediğini yapıcam. kayıyormuşum gibi oluyor çünkü ayakkabıdan. çok teşekkür ederim cidden :*

düzgün durmayı başarınca da diğer arkadaşların tavsiyelerini denerim hepinize teşekkürler (:

ince çorapla giyin böylece kaymazsın burnu açıksa ayakkabının parmaksız çoraplar onlardan giyinebilirsin ve platform ayakkabı al alacaksan eger. platformda topuğun yarısı neredeyse tabanda olduğu için ayağını zorlamaz. Hatta bir çok düz ayakkabıdan bile daha fazla rahat edersin. Mesela ben neredeyse 8 cm ayakkabı giyerim ama topugu 5-6 cm ancak olur. İşin püf noktası tabanı kalın topuklu giyinmekte

ince çorapla giyin böylece kaymazsın burnu açıksa ayakkabının parmaksız çoraplar onlardan giyinebilirsin ve platform ayakkabı al alacaksan eger. platformda topuğun yarısı neredeyse tabanda olduğu için ayağını zorlamaz. Hatta bir çok düz ayakkabıdan bile daha fazla rahat edersin. Mesela ben neredeyse 8 cm ayakkabı giyerim ama topugu 5-6 cm ancak olur. İşin püf noktası tabanı kalın topuklu giyinmekte

evet burnu açık. gerçekten teşekkürler :D

Back
X